Почетак Актуелно Благоје Спасковски честитао басенским радницима Први мај

Благоје Спасковски честитао басенским радницима Први мај

3 друго читање
0
0
792

Бољи стандард је најбоља честитка

 

РТБ. – Са жељом да Међународни празник рада, симбол интернационалне радничке и синдикалне солидарности, проведу у добром расположењу, достојанствено и са вером у бољу будућност, генерални директор Рударско топионичарског басена Бор Благоје Спасковски честитао је првомајски празник свим басенским радницима, њиховим породицама, грађанима општина Бор и Мајданпек, али и целог Тимочког региона.
Благоје СпасковскиЧеститка и није права честитка без бољег стандарда, а РТБ Бор и његови рудари, металурзи, флотери, ливци, бушачи, минери и остали, овај Први мај обележавају с поносом јер је остварен један од циљева компаније – бољи стандард запослених. У периоду између два празника он је повећан за 17-18 процената! Уз то, морам истаћи да смо од прошлог Првог маја до овог имали много мање сумпор-диоксида у атмосфери захваљујући раду мокрих електрофилтера, а урадили смо доста и за побољшање друштвеног стандарда у Бору и Мајданпеку. Реновиран је хотел „Језеро“, па због тога ове године у традиционалном првомајском уранку на Борском језеру ужива и 260 гостију хотела из других градова Србије – рекао је Спасковски.
Подвлачећи да су бољи услови рада, образовање и нова радна места, уз повећање производње и смањење трошкова, и даље приоритети у пословању РТБ-а јер гарантују сигурну егзистенцију свих 5.020 радника, генерални директор РТБ-а пожелео је запосленима да празник проведу са осмехом на лицу јер имају разлога да буду задовољни.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Редовно одржавање опреме кључ за боље еколошке ефекте и већу ефикасност борске топионице

Десетодневна контрола рада металуршких агрегата У оквиру застоја још једном су прегледана …