Почетак Актуелно Благоје Спасковски честитао менаџменту и запосленима у РБМ-у 53. рођендан Рудника

Благоје Спасковски честитао менаџменту и запосленима у РБМ-у 53. рођендан Рудника

2 друго читање
0
0
831

Енергично до веће производње

РТБ. – Са жељом да истим еланом којим ових дана оспособљавају транспортни систем и реконструишу флотацију, из године у годину повећавају производњу, генерални директор РТБ-а Бор Благоје Спасковски честитао је менаџменту и запосленима 53. рођендан Рудника бакра Мајданпек. У честитки се наводи:
Благоје Спасковски честитао менаџменту и запосленима у РБМ-у 53. рођендан РудникаНа данашњи дан пре 53 године из Мајданпека су пут Бора кренуле прве тоне концентрата бакра. „Јужни ревир“ је те 1961. године, а и касније добрано „хранио“ борску Топионицу квалитетним концентратом и био заслужан за рекорде у производњи које је бележио Рударско-топионичарски басен Бор. „Златно доба Басена“ било је заиста златно захваљујући количинама овог племенитог метала које су тада пристизале, а и дан-данас стижу из Мајданпека.
Данас, 53 године касније, Рудник је на добром путу да врати стару славу коју му је својевремено широм света проносила рекордна производња бакра. Рудне резерве, радови на „Андезитском прсту“ и делу „Јужног ревира“, обезбеђују дуговечност Руднику бакра Мајданпек, а производња која је из године у годину све боља гарантује сигурну егзистенцију запосленима, али и целом граду који, као и Бор, живи од Рудника и за њега.
Вама и свима запосленима честитам од срца 53. рођендан Рудника, са жељом да истом енергијом и еланом којом ових дана оспособљавате рудничку „жилу куцавицу“ – транспортни систем – и реконструиштете погоне за припрему минералних сировина, повећавате производњу из дана у дан и тако опет достигнете резултате којим ће се Рударско-топионичарски басен Бор поносити
.“

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

Славици Милосављевић уручена захвалница за професионалан и савестан рад Захваљујући њеном …