Почетак Посете Благоје Спасковски примио борског туризмолога Милана Стојковића

Благоје Спасковски примио борског туризмолога Милана Стојковића

2 друго читање
0
0
822

Развија туризам интернетом

 

Стојковић је недавно на сајту „Туризам и путовања“ објавио текст под називом „ЕКСКЛУЗИВНО: откривени елементи строго чуваног туристичког каталога источне Србије“ који је наишао на велику читаност и изазвао изузетно позитивне реакције

Развија туризам интернетом РТБ. – Посебно сам задовољан што сам у друштву са првим именом Србије у маркетингу у туризму на интернету. Реч је о младом човеку кога већ прате велики резултати. Срећа је што ће помоћи борској општини у овој области. Међутим, он је, ипак, кренуо даље и укључио цео регион, јер најлепши део Србије је управо тимочки регион – казао је Благоје Спасковски, генерални директор Рударско-топионичарског басена Бор, на пријему који је данас организовао за Милана Стојковића, туризмолога из Бора.
Благоје Спасковски примио борског туризмолога Милана СтојковићаОвај младић је недавно на сајту „Туризам и путовања“ објавио текст под називом „ЕКСКЛУЗИВНО: откривени елементи строго чуваног туристичког каталога источне Србије“ који је наишао на велику читаност и изазвао изузетно позитивне реакције.
На формулару испод текста много људи се јавило са жељом да посети источну Србију и овдашње туристичке потенцијале. Драго ми је што ћу можда имати прилику да додатно помогнем развоју туризма у борској општини, јер то је оно што бих радио свим срцем и због чега сам и уписао факултет – нагласио је Стојковић.
Осим што је аутор сајта „Туризам и путовања“, овај двадесетосмогодишњак је професор туристичке групе предмета у Економско-трговинској школи у Бору, оснивач Агенције за туристички менаџмент и консалтинг (ТМЦ), познати блогер и покретач више туристичких онлајн пројеката.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Посете

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…