Почетак Актуелно Бор домаћин свечаности поводом Дана рудара Србије

Бор домаћин свечаности поводом Дана рудара Србије

10 друго читање
0
0
1,026

У светлу признања најбољим радницима

Најпрестижније признање ове године биће уручено Небојши Бућану (Матично предузеће), Ивици Ђорђевићу и Драгану Илићу (РББ), Дејану Антићу (ТИР), Зорану Лојаници (ЕМО) и Саши Миланову (РБМ)
SZC
. – Поводом празника свих који у Србији храбро и пожртвовано зарађују „хлеб са седам кора“, а који се ове године прославља у више од 200 активних рудника у земљи, Дан рудара Србије биће 6. августа обележен и у Serbia Zijin Copper. У Клубу „Zijin“ у Брестовачкој Бањи биће уприличен пријем за делегације високих званичника, пословне партнере и пријатеље компаније и представнике друштвено-политичког живота Тимочке Крајине.
У официјелном делу најбољим радницима биће додељена награда „Инжењер Шистек“ за допринос развоју компаније, па ће се ове године плејади од 374 „Шистековца“ придружити још њих шесторица. Најпрестижније признање ове године биће уручено Небојши Бућану (Матично предузеће), Ивици Ђорђевићу и Драгану Илићу (РББ), Дејану Антићу (ТИР), Зорану Лојаници (ЕМО) и Саши Миланову (РБМ).
Након церемонијала доделе „Шистекових награда“ за госте ће бити уприличен свечани ручак.
Између два рударска празника у заслужену пензију отишло је 378 радника Serbia Zijin Copper: 139 из РББ-а, 59 из РБМ-а, 150 из ТИР-а, један из огранка ЕМО и 29 из Матичног предузећа. Они ће, уз редовну отпремнину, добити и новчану награду компаније у износу 20.000 динара.
Централна свечаност поводом Дана рудара Србије ове године биће организована у Београду, у Председништву Србије, где ће председник државе Александар Вучић и потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић бити домаћини – рударкама! Поред 40 дама из Serbia Zijin Copper, свечаности у Београду присуствоваће и „лепша половина“ Ресавице, ЕПС-а и других мањих рудника.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …