Почетак Корпоративна одговорност Јачање добрих односа са сеоским заједницама

Јачање добрих односа са сеоским заједницама

2 друго читање
0
0
1,006

ЕКГ апарат за сеоску амбуланту у Бучју

ЕКГ апарат много ће значити сеоској амбуланти која ради два пута недељно и мештанима омогућава да брже дођу до здравствене заштите, нарочито оним старијима – рекао је председник Савета МЗ Бучје Данијел Петровић

БУЧЈЕ. – Serbia Zijin Copper још једном је позитивно одговорила на молбу Месне заједнице Бучје, која је овога пута била везана за набавку медицинске опреме. Сеоској амбуланти дониран је (5. јануара) савремени ЕКГ апарат, а добри домаћини су, уз срдачну захвалност, за госте тим поводом приредили мали пријем.
Сарадња са компанијом је добра, увек имају слуха да саслушају наше проблеме и изађу нам у сусрет како би живот мештана Бучја био квалитетнији. ЕКГ апарат много ће значити сеоској амбуланти која ради два пута недељно и мештанима омогућава да брже дођу до здравствене заштите, нарочито оним старијима. Бучје има 600 становника и квалитет живота у селу побољшан је коректном сарадњом са компанијом, а надам се да ће у будућности бити још успешнија око решавања свих егзистенцијалних питања – рекао је председник Савета ове месне заједнице Данијел Петровић.
Поред ЕКГ апарата дониране су и подне облоге за просторије месне заједнице, тако да укупна вредност ове донације износи непуних 300 хиљада динара. Из компаније поручују да је ово знак пријатељства и да се мештани Бучја не устручавају да затраже подршку Zijina у сваком тренутку.

Још повезаних текстова
В Д.Лилић Петровић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Између два рударска празника у пензију отишло 195 радника Србија Зиђин Копер

Нема више тензија, стигла им је пензија На традиционалној свечаности у клубу „Zijin“ у Бре…