Почетак Корпоративна одговорност Меморијални турнир „Играјмо за 16“ у малом фудбалу

Меморијални турнир „Играјмо за 16“ у малом фудбалу

4 друго читање
0
0
724

РТБ Бор победник групе „Градови“

 

У узбудљивом финалу Борани тријумфовали над Пожаревљанима после бољег извођења пенала, пошто је у регуларном току резултат био 2:2

РТБ Бор победник групе "Градови"РТБ. – Екипа РТБ-а – „КОП Кривељ“ победник је у категорији „Градови“ на 14. Меморијалном турниру „Играјмо за 16“ у малом фудбалу који се одржава у знак сећања на 16 погинулих радника РТС-а током НАТО-бомбардовања 1999. године. У сали „Спорт еко“ у Београду 13. и 14. априла одржана су полуфинална и финална надметања за најуспешније екипе. После две победе у групи (над Зрењанином са 1:0 и Крагујевцем са 2:0), Борани су у полуфиналу убедљиво тријумфовали и над Нишлијама (4:0). РТБ Бор победник групе "Градови"У узбудљивом финалу савладали су Пожаревљане (после бољег извођења пенала, пошто је у регуларном току резултат био 2:2). Тако је екипа града бакра постала победник у овој новој категорији и стекла право учешћа на завршном турниру 20. и 21. априла у Београду.
Наиме, на предлог Организационог одбора да се такмичење прошири и на остале градове, ове године је први пут у досадашњој историји овог традиционалног турнира организовано надметање у групи „Градови“. У квалификационим мечевима играле су бројне екипе широм Србије – у Нишу, Крагујевцу, Пожаревцу, Ужицу, Зрењанину, Бору. Представници ових шест екипа одали су почаст настрадалим радницима РТС-а полагањем цвећа на споменик „Зашто“ испред зграде РТС-а у Абердаревој улици.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…