Почетак Актуелно Менаџерски тим „Ототека“ отпутовао у Финску:

Менаџерски тим „Ототека“ отпутовао у Финску:

8 друго читање
0
0
871

Остављамо вам најмодерније постројење

 

Б. Спасковски: Завршили смо стратешки економски и еколошки објекат државе Србије. То је био циљ Владе и менаџмента РТБ-а. – Тони Коркан: Остављамо вам добру инвестицију, најновије и најмодерније постројење са жељом да сто година добро служи РТБ-у
Менаџерски тим "Ототека" отпутовао у Финску:РТБ
. – Поводом завршетка изградње нове топионице и фабрике сумпорне киселине, генерални директор Рударско-топионичарског басена Бор Благоје Спасковски примио је пројект-менаџера „Ототека“ Тонија Коркана са сарадницима Ароном Вардом и Ендијем Мустафом. После пријема и заједничког обиласка новоизграђеног објекта менаџери „Ототека“, задовољни оним што су урадили, отпутовали су у Финску.
Завршили смо стратешки економски и еколошки објекат државе Србије. Имаћемо већи профит и веће учешће РТБ-а у бруто друштвеном производу Републике, али и чисто небо над Бором и околином. То је био циљ Владе и менаџмента РТБ-а и, ево, успели смо. Добро смо сарађивали и захваљујем се менаџерима „Ототека“ који су за три и по године окончали овако велико дело – рекао је генерални директор РТБ-а Бор Благоје Спасковски.
Остављамо вам добру инвестицију, најновије и најмодерније постројење са жељом да сто година добро служи РТБ-у. Било нам је задовољство радити са вама. Одлазимо задовољни у име „Ототека“, али и лично јер знамо да смо изградили нешто што ће допринети и овој компанији и Србији. На жалост, остављамо и велики бртој пријатеља, али таква пријатељства обично трају дуго година – рекао је, у своје и име својих сарадника Арона Варда и Ендија Мустафе, пројект-менаџер „Ототека“ Тони Коркан.

На новинарско питање: „По чему се овај пројекат у Бору разликује од сличних које је „Ототек“ градио у свету“ – Тони Коркан је одговорио: – Сви пројекти ове величине, као у РТБ-у, нису лаки. Критични елемент на свим пројектима је однос који инжењер (у овом случају то смо ми) успоставља са власником. То увек доприноси разлици између успешног и неуспешног пројекта. Имали смо срећу да успоставимо близак однос са РТБ-ом и та сарадња је допринела успешном завршетку посла.
Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…