Почетак Актуелно Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

4 друго читање
0
2
3,782
Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

Драге колеге,
Борска индустрија бакра има историју дугу преко сто година, искусила је и успоне и падове, и није било нимало лако да се одржи до данас. Верујем и да су сви испуњени дубоким емоцијама према компанији.
Желео бих да се посебно захвалим за подршку коју је овом предузећу дала Влада Републике Србије, да се захвалим свим запосленима на уложеном труду, као и господину Благоју Спасковском који је дуго година радио као директор компаније.
Сви знате да се власник РТБ-а Бор променио и да је од државне компаније Републике Србије постала кинеско-српска удружена компанија. Промењено је и име компаније, која се сада зове ZiJin Bor Copper DOO Bor.
Међутим, наш позитиван став и жеља за успешним развојем се нису променили. Није промењен наш вредан и одговоран дух према послу, нити је промењена наша потрага за добрим животом. Ми се сада не делимо на људе из Кине и људе из Србије, ми смо сви људи из борске индустрије бакра.
Верујем да, уколико одржимо нашу љубав према Бору и борској производњи бакра, уз велику подршку чланова друштва и под вођством Надзорног одбора, и уколико будемо вредни, сигурно можемо да се развијамо у правцу достизања заједничког циља – успеха.
У своје име, као и у име свих својих колега, пожелео бих свој нашој браћи и сестрама срећне празнике. Желим да се успешно развијате на личним пољима, желим вам пуно здравља, среће и што више лепих тренутака са својим ближњима, а уз то да остварите и пословни успех.
Срећна Нова година, срећан Божић и срећна Српска нова година!

Лонг Ји

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Србија Зиђин Копер покренула делимичну производњу у „Новом Церову“

Србија Зиђин Копер данас је делимично поново покренула производњу у „Новом Церову“ и то на…