Почетак Актуелно Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

4 друго читање
0
2
2,256
Новогодишња честитка генералног директора ZiJin Bor Copper DOO Bor Лонга Јиа

Драге колеге,
Борска индустрија бакра има историју дугу преко сто година, искусила је и успоне и падове, и није било нимало лако да се одржи до данас. Верујем и да су сви испуњени дубоким емоцијама према компанији.
Желео бих да се посебно захвалим за подршку коју је овом предузећу дала Влада Републике Србије, да се захвалим свим запосленима на уложеном труду, као и господину Благоју Спасковском који је дуго година радио као директор компаније.
Сви знате да се власник РТБ-а Бор променио и да је од државне компаније Републике Србије постала кинеско-српска удружена компанија. Промењено је и име компаније, која се сада зове ZiJin Bor Copper DOO Bor.
Међутим, наш позитиван став и жеља за успешним развојем се нису променили. Није промењен наш вредан и одговоран дух према послу, нити је промењена наша потрага за добрим животом. Ми се сада не делимо на људе из Кине и људе из Србије, ми смо сви људи из борске индустрије бакра.
Верујем да, уколико одржимо нашу љубав према Бору и борској производњи бакра, уз велику подршку чланова друштва и под вођством Надзорног одбора, и уколико будемо вредни, сигурно можемо да се развијамо у правцу достизања заједничког циља – успеха.
У своје име, као и у име свих својих колега, пожелео бих свој нашој браћи и сестрама срећне празнике. Желим да се успешно развијате на личним пољима, желим вам пуно здравља, среће и што више лепих тренутака са својим ближњима, а уз то да остварите и пословни успех.
Срећна Нова година, срећан Божић и срећна Српска нова година!

Лонг Ји

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Ning Jizhe: Свом снагом подржавамо пројекат Zijin Mining Grupe у Србији

宁吉喆:全力支持紫金矿业塞尔维亚项目 7月6日,推进“一带一路”建设工作领导小组办公室副主任、国家发展改革委副主任、国家统计局局长宁吉喆在中国驻塞尔维亚大使陈波以及紫金矿业集团执行…