Почетак Актуелно Од Србија Зиђин Копер још милион динара за мајданпечке фудбалере

Од Србија Зиђин Копер још милион динара за мајданпечке фудбалере

2 друго читање
0
0
490

Потписан нови уговор са ФК „Рудар 1934“

Фудбалски клуб окупља око 80 деце и сва средства ће бити усмерена ка њиховом развоју. Ове године смо оформили и четврту селекцију, а наш сениорски тим остварио је пласман у виши ранг такмичења и сада ће се надметати у Окружној лиги Бор. Ништа од свега тога не бисмо постигли да није било помоћи Зиђина, па користим прилику да се компанији захвалим за подршку и сваку врсту помоћи, изјавио председник спортско-фудбласког удружења „Рудар 1934“ Никола Матић

МАЈДАНПЕК. – Заменик генералног директора Србија Зиђин Копер и руководилац мајданпечког огранка Чен Фапинг потписао је данас са председником спортско-фудбалског удружења „Рудар 1934“ Николом Матићем уговор о наставку спонзорства мајданпечких фудбалера вредан милион динара. Подсетимо, први уговор исте вредности потписан је 2021. године, када је овај фудбласки клуб и основан.

Потписивањем новог уговора настављамо сарадњу и новац ћемо искористити да у нашем граду поново оживимо љубав према најважнијој споредној ствари на свету. Фудбалски клуб окупља око 80 деце и сва средства ће бити усмерена ка њиховом развоју. Ове године смо, поред постојеће три, оформили и четврту селекцију, а наш сениорски тим остварио је пласман у виши ранг такмичења и сада ће се надметати у Окружној лиги Бор. Ништа од свега тога не бисмо постигли да није било помоћи Зиђина, па користим прилику да се компанији захвалим за подршку и сваку врсту помоћи – казао је председник спортско-фудбласког удружења „Рудар 1934“.

Заменик генералног директора Србија Зиђин Копер и руководилац мајданпечког огранка Чен Фапинг пожелео је спортистима успешне каријере и обећао да ће Србија Зиђин Копер наставити да улаже у спорт, али и у развој друштвене заједнице у Мајданпеку.

Захваљујући запосленима, али и добрим односима са становницима Мајданпека, компанија се из године у годину све више развија. Надамо се да ћемо напорним радом и залагањем утицати на развој целе друштвене заједнице, а не само компаније, а то је у складу и са мотом Зиђина који гласи „Развој рударства за добробит друштва“ – истакао је Фапинг.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Отворена изложба фотографија “Зелени хоризонти: Уметност одрживог рударства у Србија Зиђин Копер”

Јавности представљени најзначајнији еколошки пројекти у Бору и Мајданпеку Иако је посао у …