Почетак Актуелно Одржана обука о безбедности и здрављу на раду

Одржана обука о безбедности и здрављу на раду

4 друго читање
0
2
1,805
Одржана обука о безбедности и здрављу на раду

Безбедност пре свега, живот на првом месту

Првој обуци из области БЗНР присуствовало је више од 20 учесника, укључујући и виши менаџмент компаније

生命至上,安全第一 ——紫金波尔铜业举办安全专项培训 2019年2月18日,紫金波尔铜业有限公司召开安全与职业健康专题培训,包括公司高级管理人员在内的20余人参加本次培训。 紫金矿业接管公司后,高度重视安全生产,提出并要求践行“生命至上,安全第一”“所有事故都是可以预防的”“每个员工都参与到安全工作中来,是确保安全生产的关键”等一系列安全理念,致力于不断改善现场安全作业环境,加强安全教育和管理,规范员工的不安全行为。 公司今后将继续开展专题培训,持续加强安全与职业健康教育,并将有关理念落实到具体工作当中。

ZIJIN BOR COPPER. – Безбедност и здравље радника јесу приоритетан задатак у остваривању зацртаних компанијских планова у производњи, а високи стандарди у овој области истакли су потребу за додатном обуком запослених о безбедном и здравом раду. Зато је за више од 20 учесника, укључујући и виши менаџмент компаније, 18. фебруара, одржана прва у низу обука о БЗНР.
Сви запослени у производњи и осталим секторима морају бити свесни важности безбедности и идеје да је живот на првом месту. Због тога им треба створити безбедну околину за рад, појачати едукацију и управљање безбедношћу и стандардима дефинисати безбедно понашање. Несреће се могу спречити уколико се негују безбедне навику при раду и предузму се све мере предострожности за било какве повреде на раду.
Концепт безбедности који спроводи ZiJin Bor Copper подразумева континуирано побољшање радног окружења, јачање едукације и управљања безбедношћу, као и стандардизовање сигурног понашања запослених.
Компанија ће, зарад успостављања релевантног концепта, наставити да спроводи посебну обуку и да континуирано ради на подизању и јачању свести запослених о значају безбедности и здрављу на радном месту.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …