Почетак Корпоративна одговорност Солидарност кинеског дела менаџмента Serbia Zijin Copper

Солидарност кинеског дела менаџмента Serbia Zijin Copper

8 друго читање
0
0
816

Сто хиљада динара за малог Алексу

SZC. – Представници Кабинета генералног директора Serbia Zijin Copper посетили су (4. новембра) породицу Новаковић из Бора и домаћину, који је радник компаније, уручили 100 хиљада динара за лечење њиховог седмогодишњег сина Алексе.
Алекса од рођења има проблем са видом и четири дијагнозе постављене од признатих руских доктора. Једина нада да боље види јесу терапије за које ова породица годишње издваја око 200 хиљада динара и то без трошкова смештаја и путовања до Новог Сада. Алексин млађи брат болује од исте болести, па се породица Новаковић већ годинама храбро бори за срећније детињство своје деце. Сазнавши све то, кинески део менаџмента Serbia Zijin Copper врло брзо прикупио је половину средстава потребних за лечење малог Алексе.
Морамо да бринемо једни о другима и функционишемо као велика фамилија. Рад и доброта јесу прве људске дужности, а Алексин отац је приде и наш колега са копа „Ново Церово“. Због тога се помоћ подразумевала. Овај новац је само аванс, па обећавам да ћемо се врло брзо поново организовати и покрити још неке трошкове за наредну годину. Помоћи ћемо новчано сваки пут када је потребно и пружићемо подршку породици да преброди тешке тренутке – рекао је шеф Кабинета генералног директора Serbia Zijin Copper Hongzhi Wen.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …