Почетак Безбедност и заштита У Zijinu повређен радник обезбеђења

У Zijinu повређен радник обезбеђења

4 друго читање
0
0
827

Лопови га гађали бакром

Радника фирме која чува имовину Zijina Срђана Јанковића крадљивци гађали громадом бакра тешком 40 килограма. На сву срећу, задобио је лакше повреде и након лекарског прегледа пуштен је на кућно лечење
SZC
. – У топионици бакра у Бору поново је (23. фебруара) дошло до окршаја лопова и радника обезбеђења. Покушај крађе је и овога пута осујећен, али је радник ФТО фирме „Alfa Guard“ Срђан Јанковић задобио повреде руке и ноге. Он каже да је до инцидента дошло када је покушао да већу групу лопова спречи да отуђи имовину компаније. Јанковић је појурио за њима, а један га је гађао „хладним материјалом“ (бакром) тешким 40 килограма.
На сву срећу радник „Alfa Guard“ задобио је лакше повреде и након лекарског прегледа пуштен је на кућно лечење. На терен је убрзо изашла и борска полиција, али су крадљивци успели да побегну и да не буду чак ни идентификовани.
Zijin је за обезбеђивање имовине и људи ангажовао чак две фирме, које у својим редовима имају лиценциране и добро обучене професионалце. И поред тога, упади у круг Топионице су све учесталији, а лопови постају све агресивнији.

Још повезаних текстова
В Д.Лилић Петровић
Више текстова Безбедност и заштита

Оставите одговор

Погледајте и

Успостављање побратимским односа између Бора и Лонгјанга

Миликић: Чврсте пријатељске везе између два далека града Иницијатива о братимљењу постоји …