Почетак Актуелно Захваљујући РТБ-у Бор и Еликсир Групи

Захваљујући РТБ-у Бор и Еликсир Групи

4 друго читање
0
0
936
Цокићи се усељавају 8. новембра

   

Цокићи се усељавају 8. новембра  

 

Шесточланој породици Цокић сутра ће бити уручени кључеви нове монтажне куће са пространим дневним боравком, три спаваће собе, купатилом и лепом верандом. – За изградњу куће Еликсир Група, као донатор, издвојила 23 хиљаде евраЦокићи се усељавају 8. новембра

Захваљујући РТБ-у Бор и Еликсир Групи завршена је изградња и опремање монтажне куће за шесточлану борску породицу Цокић. Из маленог трошног кућерка у Брезонику (који је зимус под дебелим снегом још више пропао) у нову монтажну кућу (82 м2) са пространом дневном и три спаваће собе, купатилом и лепом верандом уселиће се Срећко (5 година), Валентина (4), двогодишњи Малиша, једногодишња Дуња и њихови сиромашни и болесни родитељи Зорица и Граде. Кључеви новог дома породици Цокић биће свечано уручени сутра, 8. новембра.
Кућа за породицу Цокић изграђена је у Улици „Петар Кочић“ у Слатинском насељу у Бору. На плацу који је поклонила Општина Бор темељ је урадио РТБ Бор који ће је кућу опремио неопходним намештајем, а Еликсир група је за њу као донатор издвојила 23 хиљаде евра.
Нова комфорна кућа за породицу Цокић још један од плодова успешне сарадње коју Басен Бор и на овом пољу има са својим пословним партнерима.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…