Почетак Корпоративна одговорност Акција за децу са Косова и Метохије окупила српске привреднике у Бору

Акција за децу са Косова и Метохије окупила српске привреднике у Бору

2 друго читање
0
0
789

Сви у истом колу

 

РТБ. – Делегација српских привредника предвођена саветником председника београдске Привредне коморе Слободаном Симићем посетила је данас Рударско-топионичарски басен Бор. РТБ је прва српска компанија која је, заједно са локалном самоуправом, организовала дводневни боравак 50-ак деце са Косова у Бору, а у оквиру акције којом привредници помажу најмлађе у српским енкалвама на Косову.
Акција за децу са Косова и Метохије окупила српске привреднике у БоруБор је први позвао у госте децу из 12 косовских места јужно од Ибра и Косовске Митровице и мени је посебно драго што смо данас у овом граду и у овој компанији која је храм рада, знања, честитости и умећа – казао је Симић. Додао је да му је част што су се акцији помоћи деци са Косова придружили директор Агенције за регионални развој Србије Милош Игњатовић, генерални директор РЕИК Рембас Ресавица у Деспотовцу Владан Милошевић и директор Завода за уџбенике Србије Драгољуб Којчић.
Генерални директор Басена Благоје Спасковски истакао је задовољство што има прилику да угости српске привреднике, а посебно најмлађе са Косова.– Та деца ће се данас дружити са децом из Бора, а заиграће и у истом колу са КУД-ом „Ново селиште“. РТБ и Бор су увек учестововали у племенитим акцијама, а подршком овој само настављамо добру традицију – рекао је Спасковски.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …