Почетак Посете Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ Бор

Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ Бор

2 друго читање
0
0
1,988
Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ Бор

Квалитетном опремом ка чвршћим везама

Валериј Бриљов: Први пут у животу видим рудник, мислим да су људи који су све ово направили изузетни стручњаци, да је добро што овде ради наш „Белаз“ и пренећу руководству да то буде још боље и квалитетније. – Благоје Спасковски: За белоруске камионе определили смо се искључиво због тога што је квалитет био раван конкуренцији, а цена знатно нижа. Људи су задовољни оним што возе, менаџмент учинком, па се надам да ће управо због унификације и следећи камиони бити куповани из исте компаније
Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ БорРТБ
. – Валериј Бриљов, изванредни и опуномоћени амбасадор Белорусије у Србији, посетио је данас Рударско-топионичарски басен Бор у пратњи представника познате белоруске компаније „Белаз“, односно „Премар Сервиса“ као „Белазовог“ представника за овај део Европе. Након разговора са генералним директором Рударско-топионичарског басена Благојем Спасковским и челним људима рударског сектора, гости су разгледали површински коп „Велики Кривељ“ и командну салу нове топионице, где су дали и изјаве за медије. Сумирајући утиске амбасадор Белорусије је изјавио:
Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ БорИмам 58 година, међутим први пут у животу, и то у Бору, својим очима видим шта је рудник. Више од пола дана сам овде, али мислим да су људи који су све ово направили и изузетно опремили ова чиста предузећа, врхунски стручњаци. Отуда верујем да оно што замислите обавезно и остварите. Добро је што овде ради наш „Белаз“ и ја нећу да га рекламирам, али ћу пренети руководству да се мора радити још боље и квалитетније. А, кад вам наша белоруска техника одговара, ви је купите, ако не, купите другу, квалитетнију. Још једном се захваљујем директору, веома ми се допада ваш колектив и Бор, па ћу га погледати још мало. Кад долазите у Београд увек сам вам на располагању и надам се још бољој сарадњи.
Амбасадор Белорусије Валериј Бриљов посетио РТБ БорИзражавајући посебно задовољство што је данас у посети РТБ-у Бор амбасадор пријатељске Белорусије, државе нама знане по рударској опрему коју РТБ користи, Спасковски је нагласио: – У одлучивању које ћемо камионе купити, својевремено смо се определили за белоруске искључиво због тога што је квалитет раван конкуренцији, а цена знатно нижа. То се и потврдило током низа година колико је користимо. Унифицирали смо опрему, тако да данас имамо 42 камиона белоруске производње фирме „Белаз“. Надам се да ће управо због унификације и следећи камиони бити куповани из исте компаније. Јер, богатство је радити са квалитетним камионима какве „белаз“ има. Ово не износим као рекламу, већ као крајње реално мишљење – камиони два пута јефтинији истог квалитета, са истом потрошњом горива. Значи, „капекс“ два пута мањи, оперативни трошкови или „опекс“ исти, што реално, даје бољу добит. А, циљ компаније је да ствара бољу добит, да повећава производњу, да повећава приход и учешће у БДП-у државе Србије.

Још једном захваљујући амбасадору Белорусије што је одвојио време да се нађе у граду где се користи водећа опрема из земље коју представља, Спасковски је додао:
Компанија „Белаз“ нам је у сваком случају помогла. Људи су задовољни оним што возе, квалитетом, амортизацијом и климом у кабини, а менаџмент учинцима, јер резултати показују да су равни конкуренцији. Понављам, није ми намера да рекламирам компанију, већ да прикажем реално стање.

Још повезаних текстова
В Љубиша Алексић
Више текстова Посете

Оставите одговор

Погледајте и

„Зиђин“ постао већински власник и „Невсуна“

За више од 1,66 милијарди канадских долара кинеска компанија преузела је (28. децембра) 89…