Почетак Корпоративна одговорност Басен даривао новогодишње пакетиће деци у хранитељским породицама

Басен даривао новогодишње пакетиће деци у хранитељским породицама

0 друго читање
0
0
951

Заблистао осмех на лицима малишана

 

Басен даривао новогодишње пакетиће деци у хранитељским породицамаРТБ. – Захваљујући дародавцу – Рударско-топионичарском басену Бор, 42 деце која живе у хранитељским породицама у општини Бор добило је 20. децембра новогодишње пакетиће. Дечијој радости није било краја, а време је пролетело у друштву Деда Мраза, песми и игри. Била је то прилика и за хранитељске породице за међусобно дружење и размену искустава.
Изражавајаући част и задовољство који су му припали да у име Комбината бакра уручи овим малишанима пригодне поклоне и на тај начин им у ово време даривања уочи божићних и новогодишњих празника пружи мало среће и задовољства, Зоран Илић, директор РТБ-а за правне, кадровске и опште послове, казао је: – Басен је као друштвено одговорна компанија увек подржавао овакве и сличне акције и пружао материјалну помоћ – овог пута у виду новогодишњих пакетића. У складу са могућностима, чиниће то и убудуће – не само овој већ свој дечици којој је помоћ неопходна.
Басен даривао новогодишње пакетиће деци у хранитељским породицамаИрена Стефановић, која је хранитељка већ шест година, захвалила се РТБ-у и генералном директору Благоју Спасковском који је препознао потребу и овим лепим гестом донео осмех на лица ових малишана. Александра Такач, саветник-едукатор у Центру за породични смештај и усвојење (посебна установа социјалне заштите коју је недавно формирало Министарство рада и социјалне политике), нагласила је да је њен задатак да пружа помоћ хранитељским породицама, како би што квалитетније бринуле о овој деци, обезбедиле им безбрижно детињство и припремиле их за нови почетак и бољу будућност.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…