Почетак Синдикална страна Бесплатна рекреација за посебно ангажовање

Бесплатна рекреација за посебно ангажовање

5 друго читање
0
0
38,365

Синдикат „Независност“ ТИР-а награђује своје најзаслужније чланове који граде нову топионицу

 

Завршетак највећег еколошког и економског пројекта на Балкану, осим стогодишње потребе за чистим ваздухом, донеће нам економску добит у виду бољег искоришћења бакра, племенитих метала, сумпорне киселине и уштеде у потрошњи енергената и норматива – истиче Драган Јанкуцић, председника Одбора повереника „Независност“ ТИР-а

Бесплатна рекреација за посебно ангажовањеТИР. – Синдикат „Независност“ ТИР-а одлучио је да награди по три најзаслужнија члана овог синдиката из сваког погона предузећа (30 радника) који учествују у реализацији пројекта реконструкције топионице и изградње фабрике сумпорне киселине тако што ће им организовати бесплатну рекреацију-рехабилитацију у Сокобањи, хотелу „Језеро“ на Борском језеру и у Грчкој. Ова интересна организација радника, по речима председника Одбора повереника „Независност“ ТИР-а Драгана Јанкуцића, на овај начин жели да додатно стимулише металурге за посебнно ангажовање, како би што пре потекли бакар и злато из нових агрегата.
Бесплатна рекреација за посебно ангажовањеУ реализацији највећег еколошког и економског пројекта на Балкану веома је важан сваки дан а не месец. Осим извођача радова, огроман допринос бржем завршетку нове топионице дају и радници ТИР-а. Зато смо одлучили да наградимо њихов труд и напор за стабилност у производњи бакра и злата од којих ће не само Бор, већ и цела Србија имати користи. Синдикат „Независност“ ТИР-а је свестан да је излазак из економске кризе једино могућ радом, новим технологијама и продуктивношћу. А, пуштање у рад нове топионице и фабрике сумпорне киселине, осим стогодишње потребе за чистим ваздухом, донеће нам економску добит у виду бољег искоришћења бакра, племенитих метала, сумпорне киселине и уштеде у потрошњи енергената и норматива – истиче Јанкуцић.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Синдикална страна

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…