Почетак Корпоративна одговорност Благоје Спасковски примио твитераша Дарка Велојића

Благоје Спасковски примио твитераша Дарка Велојића

10 друго читање
0
0
1,980
Благоје Спасковски примио твитераша Дарка Велојића

 

Твитераш укључио сирену у 15h

 

Велојић већ месецима, тачно у 23 часа и један минут, објављује твит са текстом: „Огласила се сирена у РТБ-у, почела је III смена, рудари срећно!“ и тако овом интернет мрежом шири подршку људима који дубоко под земљом, док други спавају, раде тежак и опасан посао
Благоје Спасковски примио твитераша Дарка ВелојићаРТБ.
– Када је генерални директор Рударско-топионичарског басена Благоје Спасковски од Службе интернет маркетинга РТБ-а чуо за твитераша који већ месецима уназад, тачно у 23 часа и један минут, објављује твит са текстом „Огласила се сирена у РТБ-у, почела је III смена, рудари срећно!“, пожелео је да га упозна и у знак захвалности запослених у компанији поколни му скулптуру рудара. Дарко је позив са задовољством прихватио и уследио је сусрет у канцеларији генералног директора.
Благоје Спасковски примио твитераша Дарка Велојића– Можда ће неко да помисли како ово што Дарко ради није тако важно ни велико, међутим ми у РТБ-у не мислимо тако. Јасно нам је да ово значи да људи у нашем граду схватају колико је тежак и опасан рударски посао и то умеју да цене и поштују и желели смо да на овај начин покажемо да смо на томе захвални. Интернет заједница у Бору је велика и веома значајна за имиџ Бора као модерног града и РТБ жели да и убудуће помаже њен развој. Одскоро смо се активно укључили у друштвену мрежу Твитер јер желимо да кроз комуникацију „ослушкујемо пулс“ грађана и тако још боље разумемо њихове актуелне проблеме и потребе и реагујемо на најадекватнији начин где год то можемо – рекао је генерални директор.
У разговору са генералним директором РТБ-а Велојић је изразио жељу да присуствује укључивању чувене рударске сирене, а добио је и мало више од тога, част коју није имало много људи – да је у 15 часова сам покрене и означи почетак друге смене.
Благоје Спасковски примио твитераша Дарка Велојића– Идеја да сваке вечери у 23:00 часа на Twitteru рударима пожелим „Срећно!“ родила се пре неколико месеци – каже Велојић. – Свакодневно оглашавање сирене у тачно утврђеној сатници заинтересовало ме је да посветим пажњу рударима који раде III смену. Определио сам се за ноћну из јасног разлога. Ноћ је предвиђена за спавање и рад у овој смени увек је исцрпљујући за раднике, посебно рударе који раде у утроби земље у екстремним условима. И, без обзира на временске прилике, годишња доба, празнике, рудари свакодневно вредно копају руду, односно зарађују хлеб са седам кора. Због тога сам и желео да им сваке вечери упутим топле речи подршке.
На крају посете РТБ-у, Велојић се задржао у Служби интернет маркетинга и похвалио њене активности на интернету. Као дипломирани менаџер имао је и неколико занимљивих предлога који су одмах прихваћени. Будући да двадесетчетворогодишњи Велојић ради као приправник у Комуналној инспекцији, сарадња са РТБ-ом тек предстоји.

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Излагање на састанку са мештанима села Кривељ у вези блокаде пута

Добар дан свима, Пре свега, желео бих да се захвалим градској Влади што је организовала ов…