Почетак Актуелно Благоје Спасковски са сарадницима посетио РБМ

Благоје Спасковски са сарадницима посетио РБМ

1 друго читање
2
0
396
Благоје Спасковски са сарадницима посетио РБМ

РБМ. – Генерални директор РТБ-а Бор Благоје Спасковски јуче је са сарадницима посетио Рудник бакра Мајданпек и разговарао о пословању, мерама за превазилажење тешкоћа у производњи и о реализацији инвестиција.

Благоје Спасковски са сарадницима посетио РБМЗа мајданпечки Рудник бакра 2013. је година улагања. У погону Флотације треба да се обнови и реконструише опрема, јер то није урађено од изградње овог погона пре пола века. Интензивно се ради и на „подизању“ транспортних система 1 и 3 како би РБМ, уз значајно смањење трошкова, могао да убрза раскривање рудних тела и успешније остварује производне планове.
Благоје Спасковски је приликом боравка у Мајданпеку разговарао и са председником Општине Драганом Поповићем о наставку сарадње ради бржег остваривања планова РБМ-а и локалне самоуправе.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Актуелно

2 Коментари

 1. Ljubisa

  30. марта 2013. у 21:24

  Mogao bi češće da svraća. Treba ovim našima čvrsta ruka

  Одговор

 2. Mare

  10. априла 2013. у 17:25

  Gospodine Spaskovski ocekujemo od vas pomoc u resavanju problema grada Majdanpeka.Malo vise investicija ako je moguce..3 okrecene zgrade nisu valjda maximum korporacije na cijem ste rukovodecem mestu?!Unapred hvala!Dete Majdanpeka

  Одговор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Жене ZiJina: Зорица Радић у Припреми флотације РБМ-а

Допринос из сенке У Руднику бакра у Мајданпеку свака шеста међу запосленима је жена. – Има…