Почетак Актуелно Бор добио народног посланика у Скупштини Србије

Бор добио народног посланика у Скупштини Србије

4 друго читање
2
0
2,049
Милинко Живковић

 

Да се за град бакра и РТБ чује гласније и даље

Милинко ЖивковићРТБ. – Директор маркетинга РТБ Бор Групе Милинко Живковић постао је осмог октобра једини посланик из Бора у Скупштини Србије. Он ће из посланичке клупе у републичком парламенту заступати ставове Српске напредне странке, а одатле ће се, како каже, трудити да Бор и Рударско-топионичарски басен представи целој Србији у још бољем светлу.
Магистра Живковића је, подсећања ради, ове године и менаџмент РТБ-а наградио за допринос развоју компаније, па му је на Дан рудара Србије уручено признање „Инжењер Шистек“. Сада му је поверење указала и Српска напредна странка, и то као председнику Окружног одбора те партије за Тимочки регион.Милинко Живковић
Кажу да сам Шистекову награду добио јер сам се несебично давао у акцији „За лепши Бор“ и предано радио на поправљању имиџа целог града. Сада је прилика да се за Бор и РТБ чује даље, а за скупштинском говорницом свакако и гласније – истакао је Живковић.
За непуних тридесет година стажа проведених у РТБ-у, Живковић је врло успешно руководио службама књиговодства, финансија, рачуноводства и комерцијале у Руднику бакра Бор, а био је и заменик директора РББ-а за економско-комерцијалне послове.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

2 Коментари

  1. dragisa

    9. октобра 2012. у 17:03

    cestitam milinko!od sveg srca ti zelim uspeh! pozdrav od dragise

  2. Slobodan Radulović

    9. октобра 2012. у 17:33

    Čestitam gospodinu Živkoviću na izboru za poslanika Skupštine Srbije. Smatram da je njegov izbor dobra vest za građane Bora, jer će konačno imati prilike da budu predstavljeni u tako važnoj državnoj instituciji. Predlažem našem poslaniku da, radi obezbeđivanja direktne komunikacije sa građanima Opštine Bor, saopšti javno neku svoju mail adresu, preko koje će moći da prima naše građanske dopise.

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …