Почетак Корпоративна одговорност Челник Басена поново даривао малишане са сметњама у развоју

Челник Басена поново даривао малишане са сметњама у развоју

3 друго читање
0
0
830

 „Овде се пуне батерије“

 

РТБ. – Благоје Спасковски, генерални директор Рударско-топионичарског басена Бор, чест је и радо виђен гост у Центру за дневни боравак деце са интелектуалним сметњама у развоју „Мозаик“. Након петомесечне паузе због својих здравствених проблема, поново је 21. фебруара посетио ове малишане и поклонио им радно-игровни и дидактички материјал.
Деца су срећна када виде Благоја Спасковског јер их он редовно обилази. Знају му надимак, причају са њим о љубавним проблемима, смеју се и певају – казао је лидер Центра Саша Ђорђевић захваљујући се генералном директору и РТБ-у на пригодним поклонима.
Настојим да бар једанпут месечно дођем овде, разговарам са надлежнима о потребама ове деце, али и особља које брине о њима. Предлажем свим људима добре воље да оду тамо где су оваква деца и људи јер на таквим местима се „пуне батерије“. Они не траже ништа, задовољни су оним што имају, а ја молим Бога да им здравље буде боље – поручио је Спасковски.
Деца се радују свакој посети и воле да се друже. Причљивији су пред гостима и искрено, јер другачије и не умеју, уживају у поклоњеној пажњи – казао је Ђорђевић у име тридесетак корисника Центра који је, уз помоћ Басена, достигао врхунац таквих дневних боравака.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…