Почетак Актуелно Честитка ватерполистима Србије

Честитка ватерполистима Србије

0 друго читање
0
0
1,047

Србија има два рудника злата, један РТБ Бор, а други срца „делфина“. У оба се вредно и напорно ради да би се до злата дошло. И то је једини пут – пут без пречица и алтернатива, пут до изливене златне полуге у борској фабрици и златне медаље на грудима српских ватерполиста.
Честитка ватерполистима СрбијеВеровао сам у вас, златни дечаци, и био сигуран да ћете – рударским речником казано – у Рију ископати злато. И рекао сам вам то, када се пре месец и по дана били наши гости. Када сам вам доле у Јами, 440 метара под земљом, говорио како и у којим условима рудари долазе до злата и упоредио њихов рад са вашим тренинзима.
Након олимпијског злата част за Бор, коју сте нам указали одржавањем предолимпијског турнира осам најјачих светских репрезентација, добила је нову димензију. Поносни смо што смо вам били домаћини и што смо, ето, били привилеговани да изблиза посматрамо ваше припреме за поход на најсјајније одличје у Бразилу. И нисмо само поносни, помало се и правимо важни због тога.
Хвала вам за радост коју сте нам причинили маестралним утакмицама у Рио де Жанеиру и хвала вам за срећу коју сте унели у све спрске домове.
Браво, шампиони!!!
Велико ми је задовољство да још једном поновим свој позив да, након Олимпијских игара у Бразилу, поново сви дођете у Бор и будете гости нашег хотела на Борском језеру. Учинили бисте нам тиме неизмерну радост и велику част.

Бор, 22. август 2016. год. Генерални директор РТБ-а Бор
Благоје Спасковски
Честитка ватерполистима Србије

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реакција на неодговорно понашање активиста НВО

СРБИЈА ЗИЂИН КОПЕР. – На планини Старица, на којој компанија Србија Зиђин Копер у ци…