Почетак Актуелно Честитке поводом празника

Честитке поводом празника

6 друго читање
0
0
768

Басен – компанија за пример

 

РТБ. – Поводом Шестог августа, Дана рудара Србије и Дана Рударско-топионичарског басена Бор, запосленима и генералном директору компаније Благоју Спасковском стигле су бројне честитке. „Уверен сам да ће ваш колектив и у наредном периоду значајно доприносити развоју привреде Републике Србије. Сигуран сам да ће преданост послу радника РТБ-а, одговорност и остварени резултати и даље бити пример за углед многима у Србији“ – каже се у честитки Александра Обрадовића, в.д. генералног директора Електропривреде Србије. Ту су и оне од Драгана Јовановића, директора Термоелектране и копови КОСТОЛАЦ, Слободана Терзина, директора ТЕИКОМ-а, TRANSAMINE, Teknoxgroup CAT Србија, ИМК „14. октобар“ из Крушевца, ФАГУМ из Зворника, Института за утбанизам и архитектуру из Београда и многих других пословних партнера. Из ДДОР-а Нови Сад поручују да комбинат бакра и убудуће буде светла тачка на мапи наше државе.
У лично и име представника Војно-медицинске академије, много успеха у даљем раду РТБ-у је пожелео и начелник ВМА проф. др Маријан Новаковић.
Желимо да традицију дугу 110 година рударства у Бору наставе нове генерације рудара са још већим успехом“ – каже се у честитки председника општине Бор Саше Вукадиновића и председника Скупштине општине Бор Добрице Ђурића. Њима су се придружили и председници општине и Скупштине општине Мајданпек Дејан Вагнер и Славиша Божиновић.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…