Почетак Посете „Енглези“ на Борском језеру

„Енглези“ на Борском језеру

6 друго читање
0
0
878

Промоција знања и туризма

Уз стручни надзор три предавача из Енглеске, 82 професора енглеског језика у хотелу „Језеро“ на Борском језеру похађала су семинар који, осим стручног усавршавања, укључује и размену искустава о условима рада у различитим (државним и приватним) школама у Србији.
„Енглези“ на Борском језеруБОРСКО ЈЕЗЕРО
. – У организацији фирме „The English book“ хотел „Језеро“ на Борском језеру био је домаћин семинара за 82 професора енглеског језика из државних и приватних школа у Србији. Тројица еминентних професора из Енглеске успешно преносе знања младим српским професорима енглеског језика и сви заједно промовишу знање и туризам овога краја.
„Енглези“ на Борском језеруОсим промоције и дистрибуције уџбеника енглеског језика и стручног усавршавања професора од Сенте и Сомбора до Пирота и Врања, већ 21 годину промовишемо и туристичке дестинације у Србији. Сада смо први пут на Борском језеру, већ смо обишли околину и одушевљени смо природом, посебно Злотским пећинама, али и искреношћу и добронамерношћу домаћина – каже Лиса Браун, директор фирме „The English book“.
И учесници семинара, професори енглеског језика и предавачи из Енглеске, одушевљени су и стручним делом семинара, смештајем на Борском језеру и природом:
„Енглези“ на Борском језеруПрви пут сам на Борском језеру и све је корисно и интересантно: и на семинару, и на излетима на самом језеру и у његовој околини – каже професор енглеског језика Мирјана Ковачевић из Власотинца.
Нисам очекивао овако изванредне услове за семинар на Борском језеру, где сам први пут и где је све на врхунском нивоу – од предавања, смештаја и хране до прелепе природе и предусретљивих домаћина – каже Филип Робертсон, млади предавач енглеског језика у приватној београдској школи „Robertson“, чији је отац Енглез, а мајка Српкиња.
Директорица фирме „The English book“ Лиса Браун инсистирала је да овај летњи семинар енглеског језика буде одржан баш на Борској језеру јер је већ боравила у овом крају и промотер је Борског језера и хотела. С обзиром на то да су и учесници семинара, који су први пут на Борском језеру, одушевљени пријемом и условима за одржавање стручног усавршавања, Лиса Браун каже да ће се залагати да летњи семинар на Борском језеру постане традиционалан.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Посете

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…