Почетак Актуелно Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian посетио руднике и топионицу у Бору

Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian посетио руднике и топионицу у Бору

34 друго читање
0
1
3,930

„На реду технолошке иновације и експанзија Zijin Bor Copper“

紫金波尔铜业认真学习“廉洁从业警示教育”大会

4月19日,为深刻反思某腐败案,进一步加强廉政建设,提振企业发展正气,塞尔维亚紫金波尔铜业有限公司全体中方人员通过远程视频直播参加“廉洁从业警示教育”大会。
会中,董事长陈景河深度剖析了本次腐败案,反思了公司在工作中的管理和监督缺陷,指出了案件给公司工作的启示。会中,当地政府纪委书记、监委主任胡长松全面分析了某管理人员严重违纪违法案件情况,指出了案件给公司在加强廉政建设的警示。
大会后,龙翼总经理要求紫金波尔铜业全体管理人员和广大员工工作、生活必须严格遵守相关制度和规范,合法依规,主动接受体系管理,把权力放进笼子里;身为职业经理人要摆正自己的定位,不作为、乱作为都是腐败;各层管理人员要严格为自己把关,互相监督。
蓝福生总裁肯定了紫金波尔铜业自交接以来三个多月的工作。公司生产经营和环境秩序等方面有了很大的改善,得到了塞尔维亚政府、当地政府和波尔铜业管理层、员工的普遍认可。蓝福生指出,尽管有了较大提升,紫金波尔铜业的生产、安全等工作仍需进一步加强。
龙翼指出,波尔铜业生产作业通过落实各项措施,三、四月份产量已逐步好转。龙翼强调,安全生产工作要向国际先进矿山企业看齐,不得以牺牲安全为代价提升产量;要求做好前瞻性工作和管理措施提升设备效率,减少生产一线员工的压力和潜在安全隐患;要求灵活调动资源开展工作,解决需要攻坚的困难;各部门、各单位应发挥聪明才智,齐心协力提升公司管理体系和管理水平

Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian посетио руднике и топионицу у БоруГуо Xиањиан у потпуности потврдио достигнућа Зијиновог тима након преузимања РТБ-а и менаџменту Zijin Bor Copper предложио мере за изградњу, проширење и управљање производњом
SERBIA ZIJIN BOR COPPER
. – Пошто је 16. априла, приликом боравка у Србији и посете борским рудницима и топионици, саслушао извештај о заједничком раду Serbia Zijin Bor Copper, Zijin Design Institute и Ruilin Design Institute, главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian истакао је да се производна ситуација у Serbia Zijin Bor Copper постепено побољшава и да би у наредној фази компанија у потпуности требало да се посвети технолошким иновацијама и експанзији.
Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian посетио руднике и топионицу у БоруПројектне инвестиције треба да буду одличне, одлучне, брзе и непосредне, а менаџмент мора да препозна кључне тачке у производњи и изградњи, сачини детаљне планове, прати их и реализује. Поред тога, потребно је да се настави оптимизација и одлучно спроведу све неопходне промене – казао је Guo Xianjian.
Xianjian је у потпуности потврдио достигнућа Zijinovog тима након преузимања РТБ-а и менаџменту Serbia Zijin Bor Copper предложио мере за изградњу, проширење и управљање производњом.
Детаљном и сеобухватном анализом трошкова Serbia Zijin Bor Copper настоји да смањи трошкове и повећа ефикаснст – оценио је он.
Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe посетио је и Tianjin Electric Power Serbia и са представницима огранка кинеске енергетске инжењеринг групе разговарао о потенцијалној сарадњи двеју страна у области инфраструктурне изградње.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

У Кривељу организован турнир у фудбалу, пријатељске утакмице одиграла четири тима

“Победио је спорт, победио је фудбал️, победили смо сви” Победник турнира је тим Србија Зи…