Почетак Култура Глумци београдског позоришта уз Мајданпечане

Глумци београдског позоришта уз Мајданпечане

1 друго читање
1
0
228

“Атеље 212” се одриче прихода од једне позоришне представе у корист угроженог Мајданпека

 

БЕОГРАД. – Глумци позоришта „Атеље 212“ из Београда, донираће Мајданпеку приход од једне позоришне представе, како би се олакшао живот становника града под Старицом након тродневног мрака изазваног хаваријом на далеководима.
Глумци београдског позоришта уз МајданпечанеУ саопштењу “Атељеа 212” наводи се да ова установа жели да „скромним гестом добре воље и солидарности“ помогне Мајданпеку.
Свесни тешке ситуације у којој се налази општина Мајданпек изазване временским непогодама које су зауставиле живот у вашем граду, Позориште “Атеље 212” жели да на симболичан начин помогне угроженом становништву и донира приход од једне изведене представе. Надамо се да ће овај скромни гест добре воље и солидарности барем делом допринети да у што краћем периоду успете да савладате све потешкоће и да се вратите нормалним животним токовима. Глумци београдског позоришта уз МајданпечанеГлумци и колектив Позоришта “Атеље 212” су уз вас – наводи се у саопштењу које је потписао управник позоришта Бранимир Брстина.
Рударско-топионичарски басен Бор, у чијем саставу послује Рудник бакра у Мајданпеку, до сада је у више наврата финансијски помагао ово позориште, а у Бору су изведене и две премијере позоришних представа “Атељеа 212”.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Култура

Један коментар

  1. Glumci beogradskog pozorišta uz Majdanpečane - Vugla

    4. децембра 2014. у 09:12

    […] Izvor: Kolektiv Dalje […]

    Одговор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Председник Александар Вучић, у оквиру кампање „Будућност Србије“, посетио борску топионицу бакра

„Zijin“ ове године у Бор улаже 160 милиона евра, а наредних до две милијарде Обраћајући се…