IN MEMORIAM

2 друго читање
1
0
2,612

Предраг Пеђа Ивковић
(1981-2018)

Окрутном игром судбине, изненада, без најаве, како то и бива када одлазе најбољи, заустављен је још један богат новинарски живот.
Новинар, путописац, аутор блога www.pedjamedia и емисије „Лепша страна живота“, дугогодишње „све и свја“ у Телевизији „Сезам“, сарадник портала бор030 – Предраг Пеђа Ивковић преминуо је у недељу, 21. јануара, у Београду после борбе са тешком болешћу.IN MEMORIAM
Новинарски занесењак и заљубљеник у новинарску реч, ненаметљив борац за лепше сутра, Пеђа је био и остао вечити дечак који је много желео, много сањао и који је непрестано летео. Предат послу, који је неретко трајао до дубоко у ноћ, никада није показивао умор. Тамо негде, у његовим очима, он се назирао, али само они који су га добро познавали могли су да виде ту мешавину сете и бриге за нови дан. А, он би за тај један дан често урадио колико нико од нас не може да замисли. Свакога дана радио је са онолико снова колико људи немају ни за цео живот. Његова реч, писана и усмена, емитовала је оптимизам и маштовитост јер је све брзаке свакодневице елегантно кротио и натапао их љубављу.
Адио, неуморни новинарски сплавару! Нека те у тишини вечног мира чувају анђели.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Један коментар

  1. Саша Тодоровић

    23. јануара 2018. у 12:30

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …