IN MEMORIAM

2 друго читање
0
0
2,520
Milinko-Živković

Мр Милинко Живковић
(1960 – 2018)

Јуче је на Војномедицинској академији у Београду, после дуже болести, у 59. години преминуо Милинко Живковић, дугогодишњи директор маркетинга РТБ-а Бор.
Милинко Живковић рођен је 2. септембра 1960. године у Рашкој. У Рударско-топионичарском басену Бор радио је од 1986. године и већим делом своје каријере је, као дипломирани економиста, обављао одговорне послове у компанији. Као особа која је својим залагањем, изразитом самоиницијативношћу, организаторским способностима, личним примером и ауторитетом умногоме допринела развоју и подизању кредибилитета и рејтинга РТБ-а Бор, Живковић је 2012. године награђен највећим признањем које компанија додељује – „Шистековом наградом“. Новчаног дела награде Живковић се, међутим, одрекао у корист родитеља петоро деце и по томе ће остати упамћен. Бор ће га се сећати и по томе што је руководио реконструкцијом хотела „Језеро“ на Борском језеру и изградњом Зоолошког врта у Бору.
Милинко Живковић остварио је и завидну политичку каријеру. Био је народни посланик у једном мандату, одборник у Скупштини општине Бор, председник Окружног одбора СНС.
Милинко Живковић биће сахрањен 27. септембра на Новом градском гробљу у 13 сати и 30 минута.

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реакција на неодговорно понашање активиста НВО

СРБИЈА ЗИЂИН КОПЕР. – На планини Старица, на којој компанија Србија Зиђин Копер у ци…