Почетак Корпоративна одговорност Још једна донација Serbia Zijin Copper месној заједници Оштрељ

Још једна донација Serbia Zijin Copper месној заједници Оштрељ

13 друго читање
0
0
1,484
Још једна донација Serbia Zijin Copper месној заједници Оштрељ

За квалитетнији рад сеоског културно-просветног друштва и школе

На иницијативу и молбу месне заједнице Оштрељ, Serbia Zijin Copper донирала је данас тамошњем културно-просветном друштву „Петар Јенић“ два LCD смарт телевизора, аудио уређај са појачалом и ТА-пећ. Део опреме прослеђен је и подручном одељењу борске основне школе „Бранко Радичевић“ у овом селу. –Желели смо да опремимо просторију КПД „Петар Јенић“ и на тај начин побољшамо квалитет и услове рада са омладином, па желим да се захвалим компанији која је опет имала слуха за наше потребе, изјавио председник МЗ Оштрељ Драгослав Станчуловић
ОШТРЕЉ
. – Serbia Zijin Copper изашла је још једном у сусрет потребама месне заједнице Оштрељ и овога пута (11. фебруара) уручила тамошњем културно-просветном друштву „Петар Јенић“ два LCD смарт телевизора, аудио уређај са појачалом и ТА-пећ. Нова донација реализована је на иницијативу и молбу председника сеоске месне заједнице Драгослава Станчуловића.
Прошле године смо од компаније Serbia Zijin Copper добили канцеларијски намештај и материјал, а сада и ове уређаје вредне 150 хиљада динара. Желели смо да опремимо просторију КПД „Петар Јенић“ и на тај начин побољшамо квалитет и услове рада са омладином, па овом приликом желим да се захвалим компанији која је опет имала слуха за наше потребе – изјавио је Станчуловић.
Део опреме прослеђен је и подручном одељењу борске основне школе „Бранко Радичевић“ у Оштрељу. Ову четворогодишњу школу похађа 20 ђака.
Донација ће сигурно побољшати квалитет образовно-васпитног рада наше школе у Оштрељу и због тога се захваљујем, како компанији Zijin, тако и месној заједници која се труди да увек изађе у сусрет најмлађим ученицима. Нагласио бих да је већина чланова МЗ Оштрељ и КПД „Петар Јенић“ похађала нашу основну школу и то је један леп пример како се први дани у школи не заборављају, а уједно се и мисли на будућа поколења – истакао је директор школе „Бранко Радичевић“ Радиша Петковић.
Оштрељско културно-просветно друштво окупља 50-ак чланова који су распоређени у неколико секција, а окосницу друштва чине млади.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …