Почетак Актуелно Још једна донација Зиђин Копера за Основну школу „Бранко Радичевић“ у Бору

Још једна донација Зиђин Копера за Основну школу „Бранко Радичевић“ у Бору

0 друго читање
0
0
317

Рачунарска опрема вредна скоро пола милиона динара


Радиша Петковић: Нови уређаји допринеће квалитетнијој реализацији наставе и праћењу савремених трендова у информационим технологијама

БОР. – Србија Зиђин Копер помогла је Основној школи „Бранко Радичевић“ у Бору да набави додатну рачунарску опрему вредну око пола милиона динара, која је данас свечано уручена руководству ове образовне установе.

Нови уређаји, а реч је о штампачима, телевизору, десктоп и лаптоп рачунарима допринеће квалитетнијој реализацији наставе и праћењу савремених трендова у информационим технологијама. Желео бих да у име целог колектива и свих ученика захвалим компанији која је и овога пута показала велико разумевање за наше потребе – казао је директор школе „Бранко Радичевић“ Радиша Петковић.

Петковић је подсетио да је Србија Зиђин Копер и прошле године овој школи поклонила рачунарску опрему. – Информационе технологије напредују муњевитом брзином, па нам савремени уређаји стално недостају. Компанија је то препознала, па нам је и овога пута изашла у сусрет – рекао је директор.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …