Почетак Актуелно Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-ом

Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-ом

6 друго читање
0
0
766

Израелци желе борско сребро

 

„ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересован да од РТБ-а купује сребро али и производе од сребра које би за њихове потребе и по њиховом упутству израђивао мајданпечки ИПМ. – Жеља нам је да сарађујемо са „Бором“ и купујемо овдашње сребро, изјавио је председник компаније Моти Панет. – Б. Спасковски: Дизајнери и мајстори мајданпечког ИПМ-а могу да пруже квалитет који захтевају Израелци
Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-омРТБ
. – Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована је да од РТБ-а купује сребро али и производе од сребра које би за њихове потребе и по њиховом упутству израђивао мајданпечки ИПМ. То су, на састанку са генералним директором РТБ-а Бор Благојем Спасковским, његовим сарадницима и представницима Индустрије прераде метала из Мајданпека, 9. септембра, недвосмислено потврдили председник енглеске компаније Моти Панет и његов партнер Џозеф Ернстен.
Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-омСвака јеврејска породица у кући има сребрнину и користи посуђе, есцајг и остале предмете од сребра. Мој партнер и ја водимо компанију која производи готове производе од сребра, углавном у Турској, и бавимо се продајом таквих производа. Жеља нам је да сарађујемо са „Бором“, због тога је, наравно, и уприличен овај састанак, а могу да кажем да смо имали врло квалитетне разговоре, добро смо се разумели, чак смо се смејали и шалили. Овде сам први пут и то по препоруци амбасадора Србије у Лондону, господина Огњена Прибићевића и морам да приметим и кажем да су људи у Србији изузетно пријатни и гостољубиви – изјавио је председник „PNF Partners“ Моти Панет.
Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-омУбеђен сам да ћемо заједно врло брзо доћи до резултата, а циљ ове пословне сарадње био би превасходно оживљавање мајданпечке „Златаре“. Посао са Израелцима значио би њену сигурност и гарантовао егзистенцију запосленима. „Златара“ је спремна за посао јер има квалитетне кадрове – казао је Благоје Спасковски.
Компанија „ПНФ Партнерс“ из Лондона заинтересована за сарадњу са РТБ-омТехнички директор мајданпечког ИПМ-а Сања Шојић Даниловић потврдила је констатацију генералног директора Басена и додала: – Све што је понуђено да радимо, за нас је изузетно важно. Имамо технологију за израду тражених предмета и радујемо се овако великом послу – рекла је.
Листајући каталоге басенских и производа мајданпечког ИПМ-а Израелци су оценили високом оценом дизајн и квалитет производа са фотографија. Такође, видно су били одушевљени изгледом града и околине (посетили су хотел „Језеро“ на Борском језеру), па су са великим интересовањем слушали причу и о туристичким потенцијалима града бакра. – Можда одлучимо да инвестирамо и у туризам јер лепота попут ових на Борском језеру у Јерусалиму нема. Оно што сигурно знам, следеће године довешћемо у овај хотел групу од десетак наших сународника – рекао је Панет.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …