Почетак Култура Лист којем се верује

Лист којем се верује

2 друго читање
0
0
948
Лист којем се верује

Редакција „Колектива“, прецизније Служба за односе са јавношћу РТБ-а, за потребе годишњег извештаја о реализацији Пројекта модернизације топионице и изградње нове фабрике сумпорне киселине у Бору канадској ЕДЦ банци припремила је преглед новинских написа и прилога, објављених у локалним и националним електронским и штампаним медијима, посвећених овом пројекту, али и активностима и развојним плановима РТБ-а, епизодним аерозагађењима и мерама ради њиховог спречавања, обуци кадрова за примену ИСО стандарда, Пројекту регионалног развоја Бора и доприносу Басена, као друштвено одговорне компаније, напретку локалне заједнице. Лист којем се верујеО великој медијској пажњи коју изазива комбинат бакра речито говоре подаци да је за девет месеци ове године укупно 583 наслова (новинских написа и прилога) објављено и емитовано на тридесетак веб сајтова (Тањуг, Бета, РТС, Б 92, Вести.онлине, Наслови.нет, Мондо, Сее Биз, Зелена Србија, С – медиа, Е – капија, Економик, Актер…), затим на телевизијским станицама (РТС, Студио Б, Б 92, ТВ Прва, ТВ Пинк), као и у локалним и дневним новинама („Политика“, „Вечерње новости“, „Блиц“, „Данас“, „Пресс“, „Курир“, „Нови магазин“, „Правда“, „Ало“), који су често чак и преузимали наше текстове и фотографије.
Шест и по деценија трају напори „Колектива“ да предузеће које га је изнедрило овековечи на новинским страницама, најпре у олову, а потом и савременијим техникама. Комбинат бакра је током више од једног века рада градио име и реноме прихватајући актуелне светске трендове у техници, технологији, маркетингу, менаџменту, а у последње време и односима са јавношћу. Увиђајући значај и моћ информисања као важне пословне функције, и наша компанија се сврстала у ред оних које одликује модеран приступ интерној и екстерној комуникацији. У време када је „Колектив“ настајао, проблем релативно малог тиража, а велике жеље да га сви прочитају, решаван је доброкомшијским односима, па је лист кружио од породице до породице. Путем интернет- презентације, коју „храни“ Служба за односе са јавношћу РТБ-а, наш слављеник данас одлази у многе домове, али га читају и министри, пословни партнери, добављачи, купци, пензионери. На тај начин свежа информација о дешавањима у фирми брзо одлази у свет, а Служба обезбеђује активан интеракцијски однос са запосленима у Басену и укупним јавним мњењем..
Са репутацијом листа којем се верује, Редакција ће настојати да „Колектив“ и убудуће остане озбиљан, високопрофесионалан и одговоран лист који ће се читати и коме ће се веровати.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Култура

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…