Почетак Актуелно Мајданпек и „Колектив“ – друговање, поштовање и разумевање

Мајданпек и „Колектив“ – друговање, поштовање и разумевање

2 друго читање
0
0
1,323

Веза која траје

Теме „Колектива“ су оно што занима запослене у РБМ-у и све у Мајданпеку

Мајданпек и „Колектив“ - друговање, поштовање и разумевањеМАЈДАНПЕК. – Попут доброг брака у којем, након љубави, дођу године поверења и разумевања, пре него што се створи добра навика и потреба, функционише јака веза између Мајданпека и „Колектива“. Више од пола века траје то друговање на страницама листа који је забележио све догађаје и чињенице посебног значаја пре и од самог почетка рада обновљеног рудника у Мајданпеку. У то доба, као ни сада, Мајданпек није имао других гласила, али је потреба да се зна више о дешавањима, плановима, а посебно људима у руднику била јака и отворена.
Мајданпек и „Колектив“ - друговање, поштовање и разумевањеТраје то и данас. Захваљујући постојању сајта, информације су брже и доступније, али се баш због тога о темама и текстовима у „Колективу“ више прича и пре него што штампани примерак доспе до руку оних којима је намењен. Коментарише се све, од баш сваке речи, до фотографија. И зна да се аргументована, проверена, одмерена и објективна информација о свим дешавањима у комбинату бакра налази управо ту.
Мајданпек и „Колектив“ - друговање, поштовање и разумевањеУ време када је у другим гласилима мало простора за теме које овде живот значе, за приче о раду, резултатима, уштедама, иновацијама, „Колектив“ је ту, као нешто потпуно другачије. Свим запосленима доступан и у електронској форми и кроз штампани примерак, он информише, али и представља сведочанство времена” – каже Неђељко Чавић, управник ПУС-а РБМ-а. Овај лист је истовремено и драго штиво доброг броја пензионера РБМ-а који кажу, тако одржавају везу са кућом у којој су провели радни век. Мајданпек и „Колектив“ - друговање, поштовање и разумевањеЗапосленима, „Колектив“ пружа информације о томе како се ради у другим деловима компаније, па се једно пореди, друго покушава, треће хвали.
Везано за будућност „Колектива“ жеља је заједничка, да се у свему што се ради не стане, да се иде напред, увек боље и брже, да се о проблемима говори, али разложно и аргументовано, да се добро бољим замени. Јер, лист компаније у оквиру које послује Рудник бакра Мајданпек одавно је управо тако, и због тога, Мајданпечанима постао добра навика!

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…