Почетак Корпоративна одговорност Мајданпек ускоро добија тениске терене

Мајданпек ускоро добија тениске терене

2 друго читање
1
0
993

 Шљака израња из трња

 

Захваљујући Рудника бакра, помоћни фудбалски терен у горњем делу града приводи се намени. – На доскорашњем парлогу уз три тениска млади Мајданпечани и рекреативци добиће и два терена за бадминтон
Мајданпек ускоро добија тениске теренеРТБ, РБМ
. – Захваљујући друштвено одговорном понашању и ангажовању Рудника бакра, Мајданпек би ускоро требало да добије тениске терене. У складу са пројектом старим скоро три деценије, на простору некадашњег помоћног фудбалског терена у горњем делу града, који све то време углавном није коришћен, требало би да се, у најскорије време, приведу намени три тениска и два терена за бадминтон.
Тако ће простор који је годинама био запуштен постати добро коришћен део Спортског центра “6. август”. Рудник бакра Мајданпек је оснивач и власник 98,7 одсто имовине поменутог спортског центра у оквиру којег постоји фудбалски терен са помоћним а он је, пројектом из 1985. године, заправо предвиђен за четири тениска терена.
Мајданпек ускоро добија тениске теренеТо је био помоћни терен ФК “Мајданпек” који више од 20 година није коришћен. Био је сав у трњу, шипражју, а то је терен са шљаком за који РБМ поседује комплетну документацију – каже Бранислав Томић, директор РБМ-а. Уз то наводи: – По пројекту, ту су предвиђена четири тениска терена, али ћемо на уштрб једног направити два терена за бадминтон. Имамо све капацитете и могућности да то приуштимо грађанима.
Мајданпек ускоро добија тениске теренеКако је Рудник бакра Мајданпек власник овог простора, а РБМ и оснивач СЦ „6. август“, решили смо да терене који су стајали запуштени, запарложени, приведемо намени – додаје Небојша Стојановић, заменик директора РБМ-а. – Деца ће овде моћи да играју тенис, посебно током летњих вечери, и да не сметају старијима, јер су терени ван града. Биће то добра ствар.
Наравно, ову идеју, пре свих, поздрављају управо млади Мајданпечани жељни сличних садржаја и истичу да би, због климатских услова, терени могли да буду по вољи и рекреативцима
.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Корпоративна одговорност

Један коментар

  1. miroslav

    14. марта 2014. у 23:48

    super jer mnoga deca u Majdanpeku, i okolini voli tenis i prate naše najeće teniske zvezde . Novak ,Jelena , Ana, Janko , Nenad Zimonjić i drugi naši teniseri su sigurno njima uzor za buduće interesovanje,i bavljenje ovom sportskom ,granom – tenisom ili drugćije belim sportom!!

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…