Почетак Актуелно Менаџмент Србија Зиђин Копер честитао Дан студената

Менаџмент Србија Зиђин Копер честитао Дан студената

1 друго читање
0
0
403

„Није само ово ваш дан, ваши су и сви будући!“


Честитамо вам од срца Дан студената и саветујемо вам да будете вредни, упорни и радни. Учите, проширујте своје видике и интересовања и улажите у своје знање. Оно се увек исплати. Желимо вам врхунске резултате на свим пољима и успешан „скок преко коже“ и свих животних дилема и недаћа, наведено је у честитки коју је студентима борског Техничког факултета упутио директор људских ресурса Хуанг Џаоју. – Србија Зиђин Копер са Техничким факултетом у Бору сарађује већ четири и по године. За све то време, кроз компанијски програм стручне праксе прошло је 120 студената, а њих 80 засновало је радни однос. До посла у Србија Зиђин Копер досад је на овај начин дошло 27 инжењера рударства, 22 инжењера технологије, 10 инжењера металургије и 21 инжењер менаџмента.

СЗК. – Поводом Дана студената борским будућим академцима честитку је 4. априла упутио директор људских ресурса у Србија Зиђин Копер Хуанг Џаоју. У честитки је наведено:

„Четврти април је ваш празник, ваш дан – али ваши су и сви будући дани. Ви, студенти, будућност сте овога града, овог региона, ове земље! Ваша младост и ваша жеља за образовањем треба да буду, али и јесу мотор ове земље! Зато сте нам потребни. Потребни сте овом граду, Србији, потребни сте компанији Србија Зиђин Копер. Јер, потребе компаније за високостручним кадровима свих занимања, посебно оних у рударству и металургији, данас су, можда, израженије него икада и разлози су готово изазовни: Србија Зиђин Копер је пред реализацијом значајних и великих развојних програма, а без довољно стручњака који би тај посао успешно извели до краја. Због тога ваше високошколско образовање треба да усмеравате и развијате ка потребама српске и борске привреде. Традиција једновековног рударења у Бору то тражи од вас, садашњост која каже да ће се овде бар још 100 година рударити и правити бакар, такође. Али, и будућност то с правом од вас очекује. Јер, ви сте будућност! Због тога је и веома важно да Технички факултет у Бору, у оквиру своје образовне и просветитељске мисије, настави афирмацију, успешно одговори свим изазовима трећег миленијума и изнедри потребан број високошколаца, магистара и доктора наука.

Честитам вам од срца Дан студената и саветујем вам да будете вредни, упорни и радни. Учите, проширујте своје видике и интересовања и улажите у своје знање. Оно се увек исплати. Желим вам врхунске резултате на свим пољима и успешан „скок преко коже“ и свих животних дилема и недаћа. Срећно!“


Србија Зиђин Копер са Техничким факултетом у Бору сарађује већ четири и по године. За све то време, кроз компанијски програм стручне праксе прошло је 120 студената, а њих 80 засновало је радни однос. До посла у Србија Зиђин Копер досад је на овај начин дошло 27 инжењера рударства, 22 инжењера технологије, 10 инжењера металургије и 21 инжењер менаџмента.

Поред стручне праксе, компанија је студентима Универзитета у Београду, чијој великој породици припада и борски Технички факултет, понудила и програм повезивања под називом „Цампус Рецруитмент“. На тај начин успостављена је сарадња са Рударско-геолошким факултетом и Академијом техничко-уметничких струковних студија у Београду. Након првог циклуса реализације овог програма, 10 студената прихватило је компанијску понуду и они по дипломирању имају резервисано радно место у Србија Зиђин Копер.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …