Почетак Актуелно Нека истрага утврди истину

Нека истрага утврди истину

2 друго читање
1
0
1,048

 На конференцији за новинаре, поводом привођења троје руководилаца Рудника бакра Бор због сумње да су злоупотребили службени положај, директор РББ-а Живорад Петровић подржао напоре Владе у борби против корупције и криминала: – Никога не осуђујемо унапред. И наш је интерес да истражни органи утврде истину
Zivorad Petrovic РББ.
Поводом информације у медијима да је за троје руководилаца Рудника бакра Бор одређен четрдесетосмочасовни притвор због сумње да су злопотребили службени положај и оштетили предузеће, конференцију за новинаре одржао је директор РББ-а Живорад Петровић:
Никога не осуђујемо унапред. И наш је интерес да истражни органи утврде истину, а ми настављамо да радимо и производимо. И овог тренутка спорни зупчаници се монтирају у кривељској флотацији. Дајемо пуну подршку Влади Републике Србије у борби против корупције и криминала – истакао је Живорад Петровић.
Подсетимо: полицијски службеници ПУ Бор, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Зајечару, привели су руководиоце у РББ-у Милована Ступара, Славољуба Марковића и Јелену Адамовић због сумње да су злоупотребили службени положај. Њима је одређен притвор 48 сати.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Актуелно

Један коментар

  1. admin

    12. априла 2013. у 19:54

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…