Почетак Корпоративна одговорност Новчана помоћ породици Гајић из Мајданпека

Новчана помоћ породици Гајић из Мајданпека

8 друго читање
0
0
1,794

Колица за Јована

Јован Гајић је треће Љиљанино и Гораново дете и од рођења има озбиљне здравствене проблеме, због којих уместо у игри, детињство проводи у колицима. – Сазнавши за муке породице Гајић, представници кинеског руководства РБМ-а врло брзо су сакупили 105 хиљада динара за куповину новог помагала за Јована
МАЈДАНПЕК
. – Заменик директора Рудника бакра Мајданпек Chen Quingfeng посетио је (15. новембра) породицу Гајић из овог града и родитељима петнаестогодишњег Јована, дугогодишњим радницима РБМ-а, уручио новчану помоћ за негу дечака. Средства су прикупљена добровољним прилозима кинеских радника Serbia Zijin Copper и њихових сународника из других кинеских фирми, а биће употребљена за куповину нових колица за Јована.
Јован Гајић је треће Љиљанино и Гораново дете и од рођења има озбиљне здравствене проблеме, због којих уместо у игри, детињство проводи у колицима. – Он је сада велики дечак, ученик је осмог разреда, па улази у пубертет и нагло расте. Прерастао је садашња колица – испричала нам је мајка Љиљана.
Сазнавши за муке породице Гајић, представници кинеског руководства РБМ-а организовали су се и врло брзо сакупили 105 хиљада динара за куповину новог помагала за Јована. Акцију су подржали и радници кинеских подизвођачких фирми које у Мајданпеку раде за Serbia Zijin Copper.
Уручујући Јовановим родитељима новац, а дечаку и посебне поклоне за које се лично побринуо, Chen Quingfeng је рекао да је ова врста помоћи један од начина да се покаже разумевање за проблеме других људи. Пожелео је притом Јовану боље здравље и опоравак.
Ова помоћ ће нам пуно значити. Од срца свима до неба хвала и нека им се добро добрим врати – рекла је Љиљана Гајић, искрено дирнута овим хуманим гестом.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…