Почетак Актуелно Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“

Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“

2 друго читање
0
0
1,188

Накит за дане даривања

 

 Вредни комади накита, као прави избор за поклоне ових дана. – Италијански дизајн, проверен квалитет и комбинација племенитих метала и циркона

Накит за дане даривањаМАЈДАНПЕК. – Поштујући традицију и добра искуства „Златара Мајданпек“ је и овог фебруара свој производни асортиман учинила богатијим за вредне комаде накита. Њихова појава на тржишту обрадоваће све који током познатих дана даривања желе прави и вредан поклон. Реч је о накиту израђеном у комбинацији племенитих метала и циркона, италијанског дизајна посебно запаженог на овогодишњем јануарском Сајму накита у Вићенци.
Праћење модних трендова у златарству је услов опстанка. Ми сваког месеца у производни асортиман уводимо по пар модела, али на почетку године, следећи трендове са највећег скупа златара у Европи, практикујемо да тржишту понудимо и нову колекцију. Покушавамо да се она нађе у нашим продавницама у ово време даривања када многи, тражећи пригодан поклон, поклањају поверење баш нама – каже Милица Јасенски, директор „Златаре Мајданпек“ : – У Вићенци смо се определили за осам модела које ћемо израђивати у најразличитијим комбинацијама: жуто, бело злато, сребро и тако имати далеко већи број различитих комада накита, било да је реч о прстену, привеску или, ускоро, о минђушама и наруквицама. Могућности су стварно велике.
Накит за дане даривања -Већина нових комада накита биће израђена од злата и, само мањи број, од сребра. Први модели су у завршној фази, а касније ћемо се побринути и за пратеће
– додаје Наташа Томић, шеф завршне контроле у мајданпечкој златари. Она наводи да ће одређене залихе у материјалима које „Златара Мајданпек“ поседује омогућити да се ови модели развију у лепу колекцију.
Од оног што је урађено, осим прстења где пажњу привлачи један са чак 210 циркона, ту су и привесци, анђелчићи, крстови са цирконима, који могу бити пригодан поклон за посебне прилике, веридбе, рођења, крштења или једноставно за дане даривања. Малопродајне цене се формирају према грамажи и крећу од неколико десетина до пар стотина евра, наравно, у динарској противвредности.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…