Почетак Актуелно Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“

Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“

0 друго читање
0
0
1,069
Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“

Накит за малишане

Због беспарице и смањене куповне моћи накит се мање купује, али се за даривање деце, ипак, тражи. – Нови производи у сребру, белом и жутом злату

МАЈДАНПЕК. – Десетинама нових производа у тзв. дечјем програму „Златара Мајданпек“ је освежила асортиман у својим малопродајним објектима широм земље. Минђуше, наруквице, привесци, а на њима лептирићи, меде и слични – деци драги мотиви. Невелике су тежине, а израђени у сребру, белом и жутом злату и у овим тешким временима за продају накита, налазе свој пут до купаца.
Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“ И кад су беспарица и слаба куповна моћ незаобилазне теме већине свакодневних разговора, када се мали број људи опредељује за куповину накита, у „Златари Мајданпек“ ослушкују захтеве са тржишта и траже начин за пласман својих производа. Знајући да постоје прилике у којима већина људи, када поклања најмлађима, жели да то буде нешто вредно и трајно, определили су се за новине у производном асортиману намењеном управо тој циљној групи. Јер, рођења деце, крштења, рођендани, али и ситуације када желе да награде неке личне успехе најмлађих, обично опредељују људе да поклон потраже у „Златари Мајданпек“, знајући да ће купити квалитетан производ.
Новине у производном асортиману „Златаре Мајданпек“ Ослушкујући захтеве са тржишта определили смо се за израду нешто лакших модела накита од сребра, белог и жутог злата. Такође, и за мотиве по вољи деце, тако да смо добили групу производа која је у старту освојила повољне оцене тржишта гледајући интересовање купаца“ – потврђује Саша Поповић, комерцијални директор „Златаре Мајданпек“ и подсећа да је праћење трендова са модног и тржишта накита њихова стална пракса. На информације са тржишта реагује се у складу са могућностима, а овом изазову смо свакако могли да одговоримо.
Већина ових производа се већ налази у свим продајним објектима „Златаре Мајданпек“.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…