Почетак Актуелно Новогодишња порука генералног директора Serbia Zijin Bor Copper:

Новогодишња порука генералног директора Serbia Zijin Bor Copper:

10 друго читање
1
0
4,327
Новогодишња порука генералног директора Serbia Zijin Bor Copper:

Long Yi: : 2020. биће година изградње

Уз снажну подршку Владе Србије и Корпорације рударске индустрије „Zijin“ завршићемо техничку реконструкцију и проширење рудника у Мајданпеку. Започећемо техничку обнову и проширење „Великог Кривеља“ и „Јаме“, техничку реконструкцију и проширење Топионице и покренућемо поново производњу у руднику „Ново Церово“

塞尔维亚紫金波尔铜业总经理新年贺词:
龙翼:2020年将是建设之年

Поштоване колеге, драги грађани Бора и Мајданпека,
Поводом наступајуће Нове године, желим да вам у име компаније Serbia Zijin Bor Copper упутим срдачне поздраве и најлепше новогодишње жеље.
Година 2019. била је пуна изазова. Компанија је уложила много средстава, савладала бројне тешкоће, решила многе проблеме, доста тога променила и кренула путем успешног развоја.
У поређењу са 2018. годином, повећали смо производњу катодног бакра 24 одсто, приходе за 45 одсто, оперативни профит 300 процената. Створили смо услове за запошљавање локалног становништва, а број запослених ове године повећан је пет одсто у односу на крај 2018. Просечне зараде радника повећане су 22 одсто и сада износе 55% више од просечног национланог дохотка на ниову Србије. Безбедност и услови на раду значајно су побољшани, повреде су смањене 43% у односу на 2018, наше радно окружење сада је сигурније, а животно уредније. Нова зелена површина проширена је на 110.000 квадратних метара. Велики број запослених учествовао је у акцији пошумљавања радујући се што лично доприносе настанку еколошког, зеленог рудника. Запослени – и Срби и Кинези – не делећи се на „наше и ваше“, показали су радост при заједничком раду и ентузијазам.
Није било нимало лако постићи овакав резултат за само годину дана. Овом приликом желим посебно да се захвалим свим акционарима за подршку, свим запосленима за напоран рад, свим грађанима за разумевање и поверење. Захваљујем се за бригу и подршку припадницима свих слојева овог друштва.
У 2020. години Компанија ће још боље радити на унапређењу производње и пословања, додатно ће смањити трошкове и повећати продуктивност. У исто време, наставићемо да унапређујемо безбедност производње и убрзаћемо изградњу пројеката за заштиту животне средине и побољшање еколошког система. И 2020. биће година изградње за Компанију. Уз снажну подршку Владе Србије и Корпорације рударске индустрије „Zijin“ завршићемо техничку реконструкцију и проширење рудника у Мајданпеку. Започећемо техничку обнову и проширење „Великог Кривеља“ и „Јаме“, техничку реконструкцију и проширење Топионице и покренућемо поново производњу у руднику „Ново Церово“.
Загледани у будућност, иако добро знамо да је пред нама дуг пут и на њему тешкоће које треба савладати, поставили смо још више циљеве које морамо да достигнемо и имамо пуно поверење у будућност Компаније. У наредних неколико година, Компанија ће завршетком техничке реконструкције, проширењима и напретком у области безбедности и заштите животне средине направити велики квалитативни скок.
Драге колеге и суграђани, Бор и Мајданпек су наш заједнички дом и зато заједничким снаама кренимо у изградњу наше боље будућности!
Желим свима срећну Нову годину, радостан Божић, добро здравље, успешан посао и породичну срећу!

Генерални директор
Serbia Zijin Bor Copper DOO Bor
Long Yi

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Један коментар

  1. Rayna

    1. јануара 2020. у 07:33

    Neka vam je srecna 2020 i da nastavite sa dobrim rezultatima.

Оставите одговор

Погледајте и

Излагање на састанку са мештанима села Кривељ у вези блокаде пута

Добар дан свима, Пре свега, желео бих да се захвалим градској Влади што је организовала ов…