Почетак Екологија Поводом Међународног празника рада:

Поводом Међународног празника рада:

3 друго читање
0
0
349

Синхронизована акција уређења радног простора

Уз поштовање принципа „место за све и све на свом месту“ менаџмент Сербиа Зијин Цоппер у Мајданпеку, Великом Кривељу и Новом Церову организовао акције уређења радне околине и садњу четинара
SZC
. – Под слоганом „Уређењем еколошког поретка методом 5С изградићемо зелене руднике“ менаџмент Serbia Zijin Copper организовао је уочи Међународног празника рада акцију уређења радног простора у свим рудницима, погонима и фабрикама. Метода 5С подразумева систематско уређење радног простора, са планом одрживости.
У Мајданпеку је, на брду Кома изнад града, руководство тамошњег рудника управљало акцијом садње црног бора. На косинама овог брда, које су десетак дана раније „третиране“ хидросетвом, кинеско-српски менаџмент Рудника бакра Мајданпек и запослени су у једном дану посадили око три хиљаде садница четинара.
У Бору је, у исто време, код нове флотације у Великом Кривељу реализована хидросетва, а уређивана је и околина старог погона за припрему минералних сировина. Флотери и остали запослени у кривељској флотацији засукали су рукаве и дали све од себе да радну средину учине лепшом и чистијом. – Сваког пролећа уочи првомајских празника иницирамо акцију уређења радног простора, па је тако и ове године. Поред производње, боримо се и са наслеђеним еколошким проблемима и настојимо да их што пре решимо. Став компаније је да о екологији треба сви да бринемо, па смо због тога сви и укључени у акције уређења радне средине – каже руководилац кривељске флотације Дарко Милићевић.
Уз поштовање принципа „место за све и све на свом месту“ акција уређења радне околине реализована је и у руднику „Ново Церово“.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Екологија

Оставите одговор

Погледајте и

Градској „Топлани“ без накнаде уступљени опрема и постројења у старој Енергани

Србија Зиђин Копер помаже грејну сезону у Бору Пошто је процес производње енергије у градс…