Почетак Актуелно Првомајска честитка генералног директора РТБ-а Бор

Првомајска честитка генералног директора РТБ-а Бор

2 друго читање
0
0
965
Првомајска честитка генералног директора РТБ-а Бор

Свим радницима РТБ-а, њиховим породицама и грађанима општина Бор и Мајданпек честитам првомајске празнике. Желим да Међународни празник рада, симбол интернационалне радничке и синдикалне солидарности, сви басенски рудари, металурзи, флотери, минери, бушачи, багеристи и остали проведу у добром расположењу, достојанствено и са вером у бољу будућност.
Ценим и поштујем тежак и високоризичан посао који обављате и поносан сам на све вас. Зато ће и даље приоритети у пословању РТБ-а, поред повећања производње и смањења трошкова, бити бољи услови рада, едукација, нова радна места и виши стандард. Јер, дужност менаџмента је да, поред трајне стабилности компаније и сигурне егзистенције за свих пет хиљада радника, обезбеди и сигурност у раду запослених и адекватну награду за њихов рад.
Дубоко верујем да ће РТБ и данас, и сутра, и у будућности, бити један од најснажнијих замајаца спрске привреде и економије, да ће и даље упошљавати људе у Бору, Мајданпеку и региону и да ће труд и ризик који радници преузимају, чинећи да сваким даном напредујемо, служити за понос генерацијама које ће доћи.
Желим вам свима добро здравље и много успеха у раду, уз рударски поздрав „Срећно!“
Генерални директор РТБ-а Бор
Благоје Спасковски

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Zijin поклонио Србији националну лабораторију

Недавно, Zijin Mining Group је, у сарадњи са BGI Group (Mammoth Foundation и Tencentom), д…