Почетак Актуелно Првомајска и ускршња честитка генералног директора Serbia Zijin Copper:

Првомајска и ускршња честитка генералног директора Serbia Zijin Copper:

10 друго читање
0
0
1,551

Поводом 1. маја, Међународног празника рада, генерални директор Serbia Zijin Copper Jian Ximing упутио је честитку радницима и грађанима Бора и Мајданпека.

Свим радницима Serbia Zijin Copper, њиховим породицама и грађанима Бора и Мајданпека честитам првомајске празнике. Желим да Међународни празник рада, симбол интернационалне радничке и синдикалне солидарности, сви рудари, металурзи, флотери, минери, бушачи, багеристи и остали проведу у добром расположењу, достојанствено и са вером у бољу будућност.

Ценим и поштујем тежак и високоризичан посао који обављате и поносан сам на све вас. Зато ће и даље приоритети у пословању Serbia Zijin Copper, поред повећања производње и смањења трошкова, бити бољи услови рада, едукација, нова радна места и виши стандард. Јер, дужност менаџмента је да, поред трајне стабилности компаније и сигурне егзистенције за свих пет и по хиљада радника, обезбеди сигурност у раду запослених и адекватну награду за њихов рад.

Дубоко верујем да ће Serbia Zijin Copper и данас, и сутра, и у будућности, бити један од најснажнијих замајаца српске привреде и економије, да ће и даље упошљавати људе у Бору, Мајданпеку и региону и да ће труд и ризик који радници преузимају, чинећи да сваким даном напредујемо, служити за понос генерацијама које ће доћи.
Желим свима и срећне ускршње празнике такође, добро здравље и много успеха у раду. Срећно!

Генерални директор
Jian Ximing

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Отворена изложба фотографија “Зелени хоризонти: Уметност одрживог рударства у Србија Зиђин Копер”

Јавности представљени најзначајнији еколошки пројекти у Бору и Мајданпеку Иако је посао у …