Почетак Актуелно Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовању

Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовању

10 друго читање
1
4
3,488

Стипендирање и стручно усавршавање

Под слоганима „Будућност почиње са тобом“ и „Буди стипендиста ZiJin Bor Copper“ обављен први круг разговора са апсолвентима борског Техничког факултета. –Интервјуисан 81 студент завршне године, а онима који прођу у наредни круг селекције биће понуђено усавршавање кроз различите програме развоја и менторства, стипендија за труд и залагање током студија, као и запослење
Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовањуZIJIN BOR COPPER
. – У настојању да побољша локалне друштвено-економске услове кроз запошљавање, обуку и подршку образовању, Компанија је у сарадњи са Техничким факултетом у Бору организовала (3. марта) разговор, односно интервју са студентима IV године основних академских студија на студијским програмима рударско, металуршко и технолошко инжењерство, као и са студентима инжењерског менаџмента ове високошколске установе.
Подељени у девет група, са представницима HR службе Компаније разговарао је 81 студент. Сви они имали су прилику да се представе, кажу где виде себе у Компанији и објасне зашто размишљају о томе да им први посао буде у ZiJin Bor Copper. Уз то, студенти завршне године имали су прилику и да покажу колико добро баратају енглеским језиком јер је конверзација вођена на том језику.
Компанија настоји да успостави дугорочне, одрживе и узајамно корисне односе са локалном заједницом, а притом добро разуме вредност образовних могућности. Због тога ће, као подршку образовању, под слоганима „Будућност почиње са тобом“ и „Буди стипендиста ZiJin Bor Copper“, студентима Техничког факултета који прођу у наредни круг селекције понудити усавршавање кроз различите програме развоја и менторства, стипендију за труд и залагање током студија, као и запослење.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Један коментар

  1. Petar

    28. маја 2019. у 07:07

    Interesuje me da li ce ti studenti raditi u Boru ili ce ici u Kinu posto je ugovor malo nejasno definisan . I da li ce morati da idu u Kinu i ako idu na koj vremenski period

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …