Почетак Актуелно Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовању

Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовању

10 друго читање
0
2
733

Стипендирање и стручно усавршавање

Под слоганима „Будућност почиње са тобом“ и „Буди стипендиста ZiJin Bor Copper“ обављен први круг разговора са апсолвентима борског Техничког факултета. –Интервјуисан 81 студент завршне године, а онима који прођу у наредни круг селекције биће понуђено усавршавање кроз различите програме развоја и менторства, стипендија за труд и залагање током студија, као и запослење
Разговор са студентима Техничког факултета у Бору у склопу подршке образовањуZIJIN BOR COPPER
. – У настојању да побољша локалне друштвено-економске услове кроз запошљавање, обуку и подршку образовању, Компанија је у сарадњи са Техничким факултетом у Бору организовала (3. марта) разговор, односно интервју са студентима IV године основних академских студија на студијским програмима рударско, металуршко и технолошко инжењерство, као и са студентима инжењерског менаџмента ове високошколске установе.
Подељени у девет група, са представницима HR службе Компаније разговарао је 81 студент. Сви они имали су прилику да се представе, кажу где виде себе у Компанији и објасне зашто размишљају о томе да им први посао буде у ZiJin Bor Copper. Уз то, студенти завршне године имали су прилику и да покажу колико добро баратају енглеским језиком јер је конверзација вођена на том језику.
Компанија настоји да успостави дугорочне, одрживе и узајамно корисне односе са локалном заједницом, а притом добро разуме вредност образовних могућности. Због тога ће, као подршку образовању, под слоганима „Будућност почиње са тобом“ и „Буди стипендиста ZiJin Bor Copper“, студентима Техничког факултета који прођу у наредни круг селекције понудити усавршавање кроз различите програме развоја и менторства, стипендију за труд и залагање током студија, као и запослење.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Главни рударски инжењер Zijin Mining Grupe Guo Xianjian посетио руднике и топионицу у Бору

„На реду технолошке иновације и експанзија Zijin Bor Copper“ 紫金波尔铜业认真学习“廉洁从业警示教育”大会 4月19日,…