Почетак Корпоративна одговорност РБМ обезбедио пакетиће за децу у хранитељским породицама

РБМ обезбедио пакетиће за децу у хранитељским породицама

0 друго читање
0
0
984

Добро се добрим враћа

 

МАЈДАНПЕК. – Захваљујући донацији Рудника бакра Мајданпек, у Центру за социјални рад организован је празнични сусрет малишана из хранитељских породица са Деда Мразом који им је уручио новогодишње поклоне.

РБМ обезбедио пакетиће за децу у хранитељским породицамаХвала људима из Рудника бакра Мајданпек и Рударско топионичарског басена Бор што су нам помогли да обрадујемо децу вредним поклонима – казала је Весна Тричковић, директор Центра за социјални рад у Мајданпеку, и додала да је сусрет са Деда Мразом обрадовао и малишане и хранитеље који су пригрлили ову децу као своју.
Видите колико се овај трогодишњак обрадовао – похвалила се хранитељка најнесташнијег од свих малишана који су се, преузимајући поклон, фотографисали са Деда Мразом. А тинејџерка, која је такође добила пригодан поклон, није пропустила прилику да се захвали дародавцима: – Хвала свима који су пожелели да нас обрадују за празнике. Добро се добрим враћа.

На подручју општине Мајданпек у хранитељским породицама, којих има 26, збринуто је 21 дете (девет дечака и 12 девојчица) узраста до 18 година.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…