Почетак Корпоративна одговорност РБМ уступио агрегат породилишту

РБМ уступио агрегат породилишту

2 друго читање
0
0
491

Велико рударско срце

 

Екипа радника Рудника бкра Мајданпек оспособила агрегат како би се обезбедило грејање и светло за породилиште у којем је била мајка са тек рођеном бебом
РБМ
. – Иако су се због нестанка струје неочекивано нашли у проблему какав нису имали у последње три деценије, мајданпечки рудари су још једном показали не само друштвену одговорност него и хуманост због које се пословично истиче да је велико срце рударско. Знајући да се због нестанка струје и град нашао у великом проблему, без струје, грејања и воде, на вест да је у мајданпечком породилишту рођена беба која би своју прву ноћ могла да проведе у мраку и хладној соби, из РБМ-а су послали агрегат и екипу која је омогућила да у соби мајке Јелене Стојановић (32) и њене тек рођене девојчице ради грејалица и да светли сијалица.

Мајданпечко породилиште нешто после поноћи обишли су генерални директор РТБ-а Бор Благоје Спасковски и директор Опште болнице др Зоран Милошевић и уверили се да су и мајка и беба добро. Дежурна бабица и мајка захвалиле су се за помоћ коју су им пружили у тешкој ситуацији.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…