Почетак Корпоративна одговорност РТБ Бор и Еликсир Група остварили сан сиромашне шесточлане породице

РТБ Бор и Еликсир Група остварили сан сиромашне шесточлане породице

3 друго читање
0
0
1,337
Цокићи се уселили у нову кућу

Цокићи се уселили у нову кућу

Срећко (5 година), Валентина (4), двогодишњи Малиша, једногодишња Дуња и њихови сиромашни и болесни родитељи Зорица и Граде Цокић из трошног брезоничког кућерка преселили се у нову кућу са пространим дневним боравком, три спаваће собе, купатилом и лепом верандом. – За изградњу куће Еликсир Група, као донатор, издвојила 23 хиљаде евра
Цокићи се уселили у нову кућуБОР.
– Сан петогодишњег Срећка, четворогодишње Валентине, двогодишњег Малише, једногодишње Дуње и њихових болесних и сиромашних родитеља, Зорице и Градета Цокића, остварили су Рударско-топионичарски Басен Бор и његов пословни партнер Еликсир Група. Оно што је обећано крајем јануара, постало је стварност. Цокићи су се из маленог трошног кућерка у Брезонику (који је зимус под дебелим снегом још више пропао) преселили у нову монтажну кућу (82 м2) у Улици „Петар Кочић“.
Цокићи се уселили у нову кућуКључеве нове монтажне куће са пространом дневном и три спаваће собе, купатилом и лепом верандом петогодишњем Срећку (најстаријем сину у породици Цокић) свечано је уручила Оливера Корица, маркетинг менаџер Еликсир Групе која је за изградњу и опремање куће, као донатор, издвојила 23 хиљаде евра (плац је обезбедила општина Бор, а темеље је урадио РТБ Бор).
Цокићи се уселили у нову кућуСа задовољством смо се одазвали позиву нашег пословног партнера РТБ-а Бор и заједнички остварили оно што смо обећали – рекла је, предајући кључеве нове куће, Оливера Корица, маркетинг менаџер Еликсир Групе.
Ово није прва донација Еликсир Групе Бору. Прошле године наш пословни партнер поклонио је општини Бор најмоћније моторне санке. Захваљујем се на овим донацијама у име породице Цокић, РТБ-а и Општине Бор – истакао је на свечаности генерални директор РТБ-а Бор Благоје Спасковски.
Цокићи се уселили у нову кућуХвала вам што сте ми дали нову кућу. Највише ми се свиђа моја соба – пресрећан је најстарији Цокића син Срећко примајући кључеве нове куће.
Захваљујем се свима који су помогли – највише генералном директору Басена Благоју Спасковском. Моја деца су сада трајно обезбеђена. Овде нам је све близу. Шта више могу да пожелим? – остао је без речи Граде Цокић послужујући прве и најдраже госте у свом новом дому.
Цокићи се уселили у нову кућуОвим је Рударско-топионичарски басен Бор потврдио да, упоредо са акцијом прикупљања донаторских средстава за уређење општине и лепши изглед Бора, није занемарио потребе социјално најугроженијих група и појединаца. Ова комфорна кућа, у коју се на Митровдан уселила шесточлана породица Цокић, само је један од плодова успешне сарадње коју Басен Бор и на овом пољу има са својим пословним партнерима.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…