Почетак Актуелно РТБ у групи српских предузећа с најбољим бонитетом у 2017.

РТБ у групи српских предузећа с најбољим бонитетом у 2017.

6 друго читање
0
0
2,167

Оцена А+ за ликвидност и солвентност

 

Сертификат о врхунском бонитету, као и оцена ликвидности и кредитне способности РТБ-а стигли су право из Лондона, уз образложење да је бонитетна оцена додељена на основу финансијских извештаја компаније. Оцена, како је наведено, првенствено говори много о особи која води фирму, као и о њеним запосленима
РТБ
. – Бонитетна оцена Рударско-топионичарског басена Бор за 2017. годину је А+, што значи да овај пословни субјект испуњава све критеријуме за ову годину и спада у сам врх бонитетне изврсности.
Овако је лондонски Company Wall business оценио пословање РТБ-а и његову способност да, пре свега, измирује све обавезе у износу и року доспећа, а то је документовао и издавањем сертификата којим се потврђује да је РТБ у групи предузећа са најбољом бонитетном оценом у Србији.РТБ у групи српских предузећа с најбољим бонитетом у 2017.
Сертификат о врхунском бонитету, као и оцена ликвидности и кредитне способности РТБ-а стигли су на адресу РТБ-а право из Лондона, уз образложење да је бонитетна оцена додељена на основу финансијских извештаја компаније. Оцена, како је наведено, првенствено говори много о особи која води фирму, као и о њеним запосленима.
Бонитетна оцена, на основу које се рачуна да ли је предузеће компетентно да добије сертификат бонитетне изврсности, подразумева детаљан преглед пословања тог предузећа и прорачуне финансијских аналитичара и економских стручњака и само фирме које послују поуздано, постојано и квалитетно могу да га добију.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Редовно одржавање опреме кључ за боље еколошке ефекте и већу ефикасност борске топионице

Десетодневна контрола рада металуршких агрегата У оквиру застоја још једном су прегледана …