Почетак Синдикална страна РТБ и Синдикат „Независност“ ТИР-а доприносе развоју домаћег туризма

РТБ и Синдикат „Независност“ ТИР-а доприносе развоју домаћег туризма

2 друго читање
0
0
35,695

Олакшице за одмор у Србији

 

Влада је обезбедила субвенције, синдикат плаћање у 20 рата и организовану рекреацију радника, а послодавац плаћено одсуство за тих 10 дана
РТБ и Синдикат "Независност" ТИР-а доприносе развоју домаћег туризмаТИР
. – Синдикат „Независност“ Топионице и рафинације бакра Бор подржаће иницијативу Владе Републике Србије за подстицај развоја домаћег туризма и омогућиће својим члановима да, у складу са уредбом ВРС, искористе олакшице за одмор у Србији уз попуст од 5.000 динара. Синдикат „Независност“ у комбинату бакра је претходних година организовао о свом трошку четвородневну рекреацију за преко 1.000 радника у Апартманима „Копаоник“ у Брзећу, а ове је започео сарадњу са угоститељима у Сокобањи, омогућујући радницима олакшице у виду отплате одмора на 20 рата.
РТБ и Синдикат "Независност" ТИР-а доприносе развоју домаћег туризмаПосебна погодност је што је Синдикат „Независност“ са послодавцем потписао колективни уговор по коме је послодавац дужан да обезбеди плаћено одсуство од 10 радних дана за коришћење организованог рекреативног одмора у Србији. Дакле, Влада је обезбедила субвенције, синдикат плаћање у 20 рата и организовану рекреацију радника, а послодавац плаћено одсуство за тих 10 дана. Имајући у виду да у РТБ-у има око 5.000 запослених који ће моћи да користе ове погодности одмора у Србији, биће то скроман допринос наше компаније и Синдиката „Независност“ подстицају развоја домаћег туризма – истиче Драган Јанкуцић, председник Синдиката „Независност“ ТИР-а.
Ова интересна организација радника упутиће и позив синдикалним представницима из других градова да буду њихови гости на Борском језеру и у Брестовачкој Бањи, како би се уверили у природне лепоте овог краја и омогућили својим радницима одмор у објектима РТБ-а.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Синдикална страна

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…