Почетак Актуелно РТБ организовао сусрет са борским твитерашима и блогерима

РТБ организовао сусрет са борским твитерашима и блогерима

14 друго читање
1
0
947

  

Чува се имиџ модерне компаније

    
Тридесетак припадника борске интернет заједнице дружило се неколико сати у пријатном амбијенту и разговарало о могућностима даље сарадње са РТБ-ом. – Приметно је повећање видљивости Рударско-топионичарског басена на интернету и то је свакако добро за очување имиџа модерне компаније, казао је најпознатији борски блогер Владимир Станковић
БОР
. – На измаку године у којој је започета озбиљнија и организованија сарадња са интернет заједницом али и активнији приступ друштвеним мрежама, РТБ је организовао сусрет са борским твитерашима и блогерима. Тридесетак припадника борске интернет заједнице дружило се неколико сати у пријатном амбијенту и разговарало о могућностима даље сарадње са РТБ-ом.
Приметно је повећање видљивости Рударско-топионичарског басена на интернету у последњих неколико месеци и то је свакако добро за очување имиџа модерне компаније. Надам се да ће РТБ у том смеру и наставити – рекао је најпознатији борски блогер Владимир Станковић.
РТБ организовао сусрет са борским твитерашима и блогеримаУредник сајта Bor030.net Игор Митровић оценио је да су оваква дружења врло битна и поздравио је идеју да представници РТБ-а и на овај начин разговарају са блогерима, твитерашима и уредницима борских сајтова. – Ово је први пут да нека компанија организује твитуп у Бору, мада се то већ дуго ради у свету, али и у већим центрима у Србији. Овде су на једном месту сви људи који су значајни за креирање интернет слике о Бору јер су свакодневно на друштвеним мрежама где шире информације засноване на личном утиску. Ето, било је довољно ово једно дружење, па да се роди неколико идеја како проширити сарадњу између корисника интернета и РТБ-а. Надам се да ће у наредној години бити реализоване.
РТБ организовао сусрет са борским твитерашима и блогеримаЗахваљујући се гостима на одличној сарадњи и подршци за наступ РТБ-а на интернету, посебно на друштвеним мрежама и у блогосфери, Зоран Станковић, задужен за послове интернет маркетинга и комуникација, истакао је: – Интернет заједница у Бору је бројна и јако значајна јер се већина пројеката који почињу на интернету завршава у реалном животу. РТБ, као компанија која је присутна у свим сферама живота града, мора на интернет да обрати посебну пажњу. С друге стране, корисници интернета најбоље преносе слику о Бору широм земље и света што је, такође, јако важно. Ове године смо, пре свега, редизајнирали наше сајтове rtb.rs и kolektiv.co.rs а, затим започели активан приступ друштвеним мрежама и блогосфери, као и сарадњу у неким веома озбиљним пројектима. Наши сајтови данас имају више од 400 повратних линкова са сајтова и блогова, твитер налог има преко 300 пратилаца, фејсбук страница 1.600 фанова, а профил генералног директора РТБ-а скоро 2.500 пријатеља. Можда није најважнији показатељ, али податак да је Alexa ранк наших сајтова бољи од свих других сајтова креираних у овом делу Србије ипак говори да смо започели квалитетан посао. Не знам да ли постоји још нека компанија у Србији, а да се не бави телекомуникацијама или производњом робе широке потрошње, која је у овој мери присутна на интернету. Притом, РТБ не остварује директан приход од промоције на интернету, нити тамо проналази пословне партнере. Све ово што радимо је практично у оквирима друштвено одговорног пословања. Али, ово је пут којим ће морати да крену и све друге компаније и драго нам је да смо међу првима. Оно што је за нас најважније није реклама, већ непосредна комуникација са грађанима која не може на други начин да се оствари, као и подршка неким пројектима важним за ширу друштвену заједницу који почињу из сфере инетернета – казао је Станковић истичући да је задовољан великом подршком борских твитераша и блогера. – Њихова подршка, критике и сугестије значе нам много – закључио је.

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Један коментар

  1. Deda

    29. децембра 2012. у 21:52

    Zadovoljstvo je biti prisutan na ovakvom druženju. Bio sam van Bora na okupljanjima koja su organizovana ispred kompanija ili većih brendova, ali u Boru do sada samo u organizaciji Obrazovno kreativnog centra i sada najveće kompanije RTB.
    Puno sreće na dalje, ovo je ogroman pomak za ceo grad, kao i za nas pojedince.
    Srećno!

Оставите одговор

Погледајте и

Реакција на неодговорно понашање активиста НВО

СРБИЈА ЗИЂИН КОПЕР. – На планини Старица, на којој компанија Србија Зиђин Копер у ци…